Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gün boyunca forumu dısarıdan takip edecegim ama bu setenle ali naciyi twitterdan takip etmeye de korkuyorum.taraftar sayfaları da poktan.

-----------------okan---------------------

mariano----marcao-----gökay--------nagatamo

-----------donk--ömer bayram : )----------------

--------------mustafa kapı--------------------

jimy----------------------------babel

----------ali yavuz--------------

iyi kadro panatinakos macı için

eğer diagne ve mitroğlu ikisi birden gidecekse ve 2 santrafor ya da 1 santrafor onyekuru gelecekse alternatif olanı şimdi alıp büyük transferi son ana kadar kovalamayı anlarım

mesela ilk lig maçına santraforda babel sol kanatta onyekuru çıksak itiraz etmem biraz daha beklemeyi

ama 6 numara bir an önce şart

bu taraftarın cektigi transfer eziyetini kimse çekmemiştir,Allah bi yüz güldürmeli artık.bu böyle olmaz.milletin psikolojisi bozuldu.sözleşme feshi,falcao istanbula geliyo haberi sal bitsin bu iş

''Falcao'yu Galatasaray'da görmek istiyorum'' demiş abimiz

Falcao ile anlaşılmasa Mendes ve Ahmet Bulut Monaco’ya gitmezdi. İşi bitirmek, resmiyete kavuşturmak için oradalar. Falcao Galatasaray’ı reddetti haberlerine inanmıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao ile anlaşılmasa Mendes ve Ahmet Bulut Monaco’ya gitmezdi. İşi bitirmek, resmiyete kavuşturmak için oradalar. Falcao Galatasaray’ı reddetti haberlerine inanmıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tabiki öyle,tatile gitmediler.hele monaco forvet almadan falcoyu göndermeyecek muhabbeti kadar saçma bişey duymadım.adamlar forvet almadan falcaoyu göndermeyecek olsa ahmet bulut ve mendesin monacoda işi ne?bunu düşünemeyecek aptallar var ne yazıkki.monacoyu ikna mı edecekler falcaoyu verin,sonra forvet alırsınız diye..böyle bi saçmalık olur mu ya

sözleşme feshi ve son detaylar için ordalar

Valla umurumda değil. Gelsin gelmesin biz yine gönül verdiğimiz renklere bağlı kalırız. Ama yönetim kendini yıpratıyor. Zaten daha önceden sabıkalısın transfer fiyaskolarıyla. Şu işi gizlilik içinde hallet eğer emin değilsen. Monaco işi yokuşa sürüyorsa rest çeker kalkarsın masadan. Böyle davul zurnayla duyurunca kalkamıyorsun masadan. Her seferinde diyoruz belki bu sefer ders almışlardır diye.

Transfer ağustosa bırakılmaz. Kamptan önce bitireceksin bu işi. Bu saatten sonra gelen adamdan 100% verim alman da imkansız. Her zaman transferde gecikmeler oldu ama bu yönetim kadar işi sündürüp beceremeyen olmadı. İnşallah olur da üzerlerine yapışan beceriksiz imajını silerler. Olmazsa da Catne oynar, Kostas oynar, Babel oynar, napalım.

Galatasaray´dan ayrilmasaydi Arda Turan o dönem, muhtemelen ya uefada bir final, yada kupa kazanirdik.

Ic gecirdim sabah sabah, Galatasaray Basaksehir Sampiyonluk macini izleyecegim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt