- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
gün boyunca forumu dısarıdan takip edecegim ama bu setenle ali naciyi twitterdan takip etmeye de korkuyorum.taraftar sayfaları da poktan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao, “Herkes benim Millonarios’ta oynama hayalim olduğunu biliyor ancak bir süre daha Avrupa’da kariyerime devam edebileceğimi düşünüyorum” dedi.
19 temmuz 2019
@Umut Gül bak bu açıklaması da 2 hafta önce
evet boş yere yaygara koptu yanihatırlıyorum ya o açıklamayı.
Son yaşananlar neticesinde bugün illa ki bir açıklama gelecektir yönetimdengün boyunca forumu dısarıdan takip edecegim ama bu setenle ali naciyi twitterdan takip etmeye de korkuyorum.taraftar sayfaları da poktan.
güvenebilecek tek muhabir ve mecra yok.lequipe ve fransa haberlerini bekliyorum.ligue 1 turkce hesabı var bi deSon yaşananlar neticesinde bugün illa ki bir açıklama gelecektir yönetimden
Artık bir hareketlenme olur
Maalesef öylegüvenebilecek tek muhabir ve mecra yok.lequipe ve fransa haberlerini bekliyorum.ligue 1 turkce hesabı var bi de
Mohamed belhanda devreye girerse olur bu işDaha once paylasildi mi bilmiyorum 2 gun once instagrama bu post u atmis cevirince hakkindaki dusunceme bagli tarzi bir sey cikti translate te
Ekli dosyayı görüntüle 53480
tabiki öyle,tatile gitmediler.hele monaco forvet almadan falcoyu göndermeyecek muhabbeti kadar saçma bişey duymadım.adamlar forvet almadan falcaoyu göndermeyecek olsa ahmet bulut ve mendesin monacoda işi ne?bunu düşünemeyecek aptallar var ne yazıkki.monacoyu ikna mı edecekler falcaoyu verin,sonra forvet alırsınız diye..böyle bi saçmalık olur mu yaFalcao ile anlaşılmasa Mendes ve Ahmet Bulut Monaco’ya gitmezdi. İşi bitirmek, resmiyete kavuşturmak için oradalar. Falcao Galatasaray’ı reddetti haberlerine inanmıyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
''Falcao'yu Galatasaray'da görmek istiyorum'' demiş abimiz