Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Everton forumlarında Mbaye Diagne başlığı açmışlar. 6 sayfada yorum yapmışlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın legend of galatasaray falan...Everton forumlarında Mbaye Diagne başlığı açmışlar. 6 sayfada yorum yapmışlar.
![]()
İki üyeliğin ismi de aynıydı. Mesela Şeref Aydın gerçek, Seref Aydın fake versiyonu idi, attığın linkteki iki mesajda da kullanıcı adı aynıydı.artniyetli falan degildim.yanlıs anlama vardı.hesapların birleştirildiğini bilmiyodum.sen söyleyince ögrendim ogün.bilsem neden yazayım ki öyle bişey...ya da neden link atayım..ayrıca hesaplar birleştirildi diyosunuz ama bunu ocak 2013te yaptıysanız ,evet haklısın.yanlıs görmüşüm.ama o yorumları görünce işte bilmeden etmeden fake dedim.her neyse özür dilerim
of kafam iyce corba oldu.İki üyeliğin ismi de aynıydı. Mesela Şeref Aydın gerçek, Seref Aydın fake versiyonu idi, attığın linkteki iki mesajda da kullanıcı adı aynıydı.
Yani birleştirme öncesinde de gerçek versiyon şu ankiydi, neye dayanarak fake dedin hala anlamış değilim?
Söze özürle başlayıp özürle bitiren koca yürekli güzel kardeşimiz Segen'i sevenler likelasın.özür dilerim,artniyetli falan degildim.yanlıs anlama vardı.hesapların birleştirildiğini bilmiyodum.sen söyleyince ögrendim ogün.bilsem neden yazayım ki öyle bişey...ya da neden link atayım..ayrıca hesaplar birleştirildi diyosunuz ama bunu ocak 2013te yaptıysanız ,evet haklısın.yanlıs görmüşüm.ama o yorumları görünce işte bilmeden etmeden fake dedim.her neyse özür dilerim
her işimiz kaos yaSöze özürle başlayıp özürle bitiren koca yürekli güzel kardeşimiz Segen'i sevenler likelasın.
Biri de şey yazmış biz de önce kıralayalım onlar hep hep öyle yapıyorlar alemin .bnesi biz miyiz falan diye..![]()
Henry Onyekuru
...if reports are to be believed, possibly 2 permanent moves he’s turned down this window. Not suprised- we have some of the most unprofessional players around - see Tosun refusing to leave so he can sit on his backside earning big money.www.grandoldteam.com
Onyekuru başlığı da baya eğlenceli. Fenerin Yobo
Transferinden örnek vermişler. Türk takımlarının hiç parası yok demişler.
![]()
![]()
Falçao çok kibar bir insan bizimle otel lobisinde buluştu kahve ısmarladı.Apo : Buradan tüm fransaya monaco şehrine bizi ağırlayan oteldeki arkadaşlara garsonlara herkese teşekkür edeyrum. 2 aydır uyumuyorum.
Lets hope this little beaut doesnt cost us some much needed funds for the summoning of Wilfried.
WE NEED YOUR BLOOD FOR THE SACRIFICE ONYEKURU
Aga kaç kere özür diledin cezanıd çektin daha ne. DKka başı özür dilenmezkiözür dilerim gerçekten abi @Keramettin TANRIVERDİ boş yere gerildi ortalık