Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artniyetli falan degildim.yanlıs anlama vardı.hesapların birleştirildiğini bilmiyodum.sen söyleyince ögrendim ogün.bilsem neden yazayım ki öyle bişey...ya da neden link atayım..ayrıca hesaplar birleştirildi diyosunuz ama bunu ocak 2013te yaptıysanız ,evet haklısın.yanlıs görmüşüm.ama o yorumları görünce işte bilmeden etmeden fake dedim.her neyse özür dilerim
İki üyeliğin ismi de aynıydı. Mesela Şeref Aydın gerçek, Seref Aydın fake versiyonu idi, attığın linkteki iki mesajda da kullanıcı adı aynıydı.

Yani birleştirme öncesinde de gerçek versiyon şu ankiydi, neye dayanarak fake dedin hala anlamış değilim?

1564729239595.webp
1564729247604.webp
1564729261436.webp
1564729271743.webp

Can't we just loan him ? That's all the Turkish teams seem to do to us. lol

I hope we never ever sign another player from the Turkish league.

My god, not another Niasse!

Everton forumunda yazılanlar bu sokuklar da uyandılar

İki üyeliğin ismi de aynıydı. Mesela Şeref Aydın gerçek, Seref Aydın fake versiyonu idi, attığın linkteki iki mesajda da kullanıcı adı aynıydı.

Yani birleştirme öncesinde de gerçek versiyon şu ankiydi, neye dayanarak fake dedin hala anlamış değilim?
of kafam iyce corba oldu.
1564729392632.webp
1564729403448.webp
sırf şu mesajlardan ötürüydü.yani yanlıs anlamısım.sen haklısın.dikkat etmedim büyük ihtmalle.aptallık ettim.sorry

Falcao gelmezse alternatifi kim falcao nün alternatifi scout transferi felan değildir heralde benzer bir transfer olması gerekir kim var o kalite de alabilecegimiz

özür dilerim,artniyetli falan degildim.yanlıs anlama vardı.hesapların birleştirildiğini bilmiyodum.sen söyleyince ögrendim ogün.bilsem neden yazayım ki öyle bişey...ya da neden link atayım..ayrıca hesaplar birleştirildi diyosunuz ama bunu ocak 2013te yaptıysanız ,evet haklısın.yanlıs görmüşüm.ama o yorumları görünce işte bilmeden etmeden fake dedim.her neyse özür dilerim
Söze özürle başlayıp özürle bitiren koca yürekli güzel kardeşimiz Segen'i sevenler likelasın.

Onyekuru başlığı da baya eğlenceli. Fenerin Yobo
Transferinden örnek vermişler. Türk takımlarının hiç parası yok demişler.

Onyekuru başlığı da baya eğlenceli. Fenerin Yobo
Transferinden örnek vermişler. Türk takımlarının hiç parası yok demişler.
Biri de şey yazmış biz de önce kıralayalım onlar hep hep öyle yapıyorlar alemin .bnesi biz miyiz falan diye..

romano ceviride en basından beri anlaşma yok mu ne demiş,o yüzden de haber saçma.günde 10 kez anlasıyoruz falcaoyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt