Mesut Aytan
Parçalı Üye
- 18 Haziran 2011
- 3.364
- 333
- 1.493
modesteyi günlerce umutlarla yazdık cizdik bekledik sonra Alanı sonra Patoyu sonra Asamoahı ve şimdi Falcaoyu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol endüstrisini takip etmiyorsan bizim forumda işin yokozornwafor-sinira-takildi
merakimdan soruyorum, Galatasaray'da transferleri kim yapiyor? O evraklari en son kim hazirliyor?
Yabanci kontenjanini bilmeyecek kadarmi bu isten uzaklar, yoksa bilmedigimiz kurnazliklarmi var?
300 bin Euro az para degil. Kur farkiyla yine milyonluk bir yatirim. Großkreutz, Sigdursson gibi transferleri
düsündükce yöneticilerin iyi niyetinden süphe ediyorum.
Kendi aralarinda primlerimi paylasiyorlar ne bok yiyorlar bilmiyorum ama Galatasaray'in kasasi gittikce bosaliyor.
Falcao gelirse kadro lig için yeterli olabilir ama şampiyonlar ligi için mutlaka Marcao-Lyundama ayarında bir stoper daha, seri-fernando-ndiaye ayarında bir orta saha oyuncusu daha ve mitroglu-diagne ikisi de giderse bir forvet daha almak şart. herkes ideal 11'e bakıp kanıyor ama 35 maç üstü oynayabilecek kaç oyuncu var? Mutlaka ceza-sakatlık-formsuzluk oluyor ve kulübe hala zayıf.
Ne alaka? 12 yabancı sınırı varken kimin yerine koyup oynatabiliriz ki şu an? Kiralık gönderilmek için alındı sanırım en başından beri. Fatih Hoca kendi idmanını yemesi için tutuyordur bence son ana kadar. Marcao'nun seneye yüksek ücretlere satılma ihtimali için alındı bence.ozornwafor-sinira-takildi
merakimdan soruyorum, Galatasaray'da transferleri kim yapiyor? O evraklari en son kim hazirliyor?
Yabanci kontenjanini bilmeyecek kadarmi bu isten uzaklar, yoksa bilmedigimiz kurnazliklarmi var?
300 bin Euro az para degil. Kur farkiyla yine milyonluk bir yatirim. Großkreutz, Sigdursson gibi transferleri
düsündükce yöneticilerin iyi niyetinden süphe ediyorum.
Kendi aralarinda primlerimi paylasiyorlar ne bok yiyorlar bilmiyorum ama Galatasaray'in kasasi gittikce bosaliyor.
Plan şu :
Santrafor
Onyekuru
6 numara
Mehmet Özcan
Ertuğrul Ersoy
Para kalırsa bir yerli daha.
Harfiyen katılıyorum.10 gündür falcao ile yatıp kalkıyoruz ama acilen bir orta saha almamız gerekiyor.Falcao biraz daha uzayacak zatenCenk Tosun'dan ziyade Niasse onları ciddi şekilde bıktırmış, Cenk buradan giderken herkes çok başarılı olacak diyordu ancak EPL'ye uygun olmadığı çok belliydi, bir kere o tempoyu kaldırabilecek bir oyuncu değil. Niasse'nin ise farklı problemler yaşadığını düşünüyorum zaten EPL'de santrafor olmak oldukça zor, ne adamlar gidip bir halt yapamadan döndüler, ülkenin iklim koşullarına alışmak bile bir challenge.
Onyekuru'yu da gördüğüm kadarıyla bize vermek istemiyorlar, Türklerin parası yok, Monaco istiyorken Onyekuru niye Galatasaray'a giderki falan diyorlar. Bu iş çift yönlü olarak Monaco'yu da kızdırabilir bilemiyorum.
Son 1 ay artık bundan sonra olması gereken şu :
Falcao'ya 10 Ağustosa kadar süre, o zamana kadar netleşmiyorsa başka isme yönelmeliyiz.
Onyekuru için bu süre zarfı uzatılabilir.
6 numara ise bir an önce alınmalı.
Temmuz başında işlerin bu noktaya geleceği "daha 2 ay var." açıklamasından belliydi, önümüzde 15 gün var benim gözümde, son 15 gün iş panik transferine dönecek.
Biz zaten adamı satacaz diye aldık,her yaptığı battı biraz ondan da böyle oldu.Başlangıcı iyi yapaydık ya da bu adam kasımpaşa da kalsaydı en az 20 kağıda bir takıma transfer olmuştu.Diagne 2 sezonda 50 yakin gol atmis, aslinda diagne iyi be Abi
Falcao
Onyekuru
Nampalys Mendy
Alex Morgan?diagne gerçekten 14 milyona satılmış ise Morgan konusunda neden ortalık çok sessiz?
falcaodan daha önemli bence Morgan veya o bölgeye gelecek oyuncu şu an ki kadro içerisinde.
Mendy olursa kafa toplarında çok zorlanırız.
Doğrudur, gördüm yapıştırdım direkt olarakBurada ironi yapıyor.