- 4 Ağustos 2009
- 91.272
- 72.933
- 5.358
Matuidi 10 senedir sol os oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyan artık öğlen olduDiagne 14 e gittiyse 6 ya banega alalım 7-8 e amartey olur Morgan olur bi dos alalım falcao gelmez se balotelli ye cokelim direk belhanda mariano sat 14 rw ordab topla 7 ye guga al 6 ya silas taş gibi olsun

Evet izledim.Atletico Madrid maçını izledin mi peki sen? Juve'nin aldığı.Sanırım hayırEvet alinti galiba olmadi nedense. Bir hata olustu.
Matuidi 10 senedir sol os oynuyor.
Matuidi PSG ve Juventus donemlerinde neredeyse hic 6 numara oynamadi. Bu bir gorus degil, a fact diyebiliriz. Milli takimda da keza oyle. Bizim aradimiz oyuncu degil, iyi oyuncudur is yapar orasi ayri ama 6 numara oyuncusu demek yanlis.Evet izledim.Atletico Madrid maçını izledin mi peki sen? Juve'nin aldığı.Sanırım hayır![]()
Maç biletleri bitmiş diyorlar gişedeGüncel bilet fiyatları hakkında da bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Bu arada gündemi takip edemedim, biletix kapandı mı? "stubhub" isimli bir siteden satışlar var görünüyor.
Takimin yas ortalamasi 30+ olacak ama sorsan kimsenin umrunda degil, yine kafalar degismiyor bakiyorumda. Hoca da takimin yas ortalamasi genclesmeli dedi ama transferlerde bunu goremiyorum. Yarin bir gun kimseyi satamazsak cok kotu ortada kaliriz. Maalesef hatalarimizdan ders cikartmiyoruz.
Pjanic 6 gibi oynuyor. Juve'nin sistemi farkli yillarca Pirlo oynadi o pozisyonda. Arkadan oyun kurucu olarak bir '6 numara'. Bizim aradigimiz oyuncu farkli bir profilde olmali.Ya futbolda 6 numara 8 numara falan kalmadı.
Matuidi - Pjanic
Bunlarda hangisi 6 hangisi 8?
Kuş demedim. Vizyonsuz demek istedim. Öküz dediğin için de sana kızmıyorum çünkü gereksiz insanlara sinirlenmiyorum. Sen vasat seviciliğinle güzelsin kardeşim.
Lig maçına çıkacak belki ondan sonra gelir daha erken imkansız ben bu işin ağustos 20 sinden önce biteceğine ihtimal vermiyorumHeis calisiyorEkli dosyayı görüntüle 53513
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi