Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelmez.

Transferin son günü Avusturya ya da Polonya liginden bir forveti getirmeye çalışırken bir yandan da Ömer Şişmanoglu'na ve Mustafa Pektemek'e teklif yaparlar.

Takimin yas ortalamasi 30+ olacak ama sorsan kimsenin umrunda degil, yine kafalar degismiyor bakiyorumda. Hoca da takimin yas ortalamasi genclesmeli dedi ama transferlerde bunu goremiyorum. Yarin bir gun kimseyi satamazsak cok kotu ortada kaliriz. Maalesef hatalarimizdan ders cikartmiyoruz.

Ya futbolda 6 numara 8 numara falan kalmadı.

Matuidi - Pjanic

Bunlarda hangisi 6 hangisi 8?

Maç biletleri bitmiş bu nasıl bir iştir

Evet izledim.Atletico Madrid maçını izledin mi peki sen? Juve'nin aldığı.Sanırım hayır :)
Matuidi PSG ve Juventus donemlerinde neredeyse hic 6 numara oynamadi. Bu bir gorus degil, a fact diyebiliriz. Milli takimda da keza oyle. Bizim aradimiz oyuncu degil, iyi oyuncudur is yapar orasi ayri ama 6 numara oyuncusu demek yanlis.

Takimin yas ortalamasi 30+ olacak ama sorsan kimsenin umrunda degil, yine kafalar degismiyor bakiyorumda. Hoca da takimin yas ortalamasi genclesmeli dedi ama transferlerde bunu goremiyorum. Yarin bir gun kimseyi satamazsak cok kotu ortada kaliriz. Maalesef hatalarimizdan ders cikartmiyoruz.

Naingolan-matuidi-banega gibi adamlara bonservis ödemek intihar olur bizim için bu adamları ancak kiralık veya 3-4 milyon gibi cüzi ücretlerle alırsak iyi iş yapmış oluruz..

Ya futbolda 6 numara 8 numara falan kalmadı.

Matuidi - Pjanic

Bunlarda hangisi 6 hangisi 8?
Pjanic 6 gibi oynuyor. Juve'nin sistemi farkli yillarca Pirlo oynadi o pozisyonda. Arkadan oyun kurucu olarak bir '6 numara'. Bizim aradigimiz oyuncu farkli bir profilde olmali.

Heis calisiyor
Screenshot_20190802-124106_Instagram.webp

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Donk-Seri-Feghouli-Belhanda-Emre Mor-Babel yine ite kaka şampiyonluk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt