Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Evet arkadaşlar işlem tamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seri ile emreyi nasıl alacagız ya,hocam şu ali yavuzu,ışık kaanı parlat.satak birini yav
Super Lig is crap and expectations for players from there need to be ratcheted way down, but TBH I really like Galatasary's kits.
Kaynak belirtseniz iyi olur mod arkadaşlaraTransferle direk ilgilenen kişilere sordurttum Falcao için (ortak arkadaş ile).
Yanıt ; inşallah iki gün içerisinde biter.
Daha fazla bilgiye ulaşırsam iletirim renktaşlar.
2-3 güne o da olurEmre mor tekrardan hayirli olsun, keske bide diagne kap gelsede sevincten deliye donsek
Nasil anlamadim?şampiyonlar liginden gelen parayı seriye verebilyoz mu @Alper Altun emreyi de birini satıp alırız
![]()
Evet arkadaşlar işlem tamam
diyomki clden para geliyo ya ayırak bi kısmını kenara koyak,sonra da devre arası futbolcu satak ve serinin parası cıksın.emreyi de yine oyuncu satışı ya da eksiye düşüp alabiliriz demek istedimNasil anlamadim?
özelden kaynagini yazarsan seviniriz. Yoksa nöbetten atilma oluyor. Diger herkes'de en azindan bana özelden yazarlarTransferle direk ilgilenen kişilere sordurttum Falcao için (ortak arkadaş ile).
Yanıt ; inşallah iki gün içerisinde biter.
Daha fazla bilgiye ulaşırsam iletirim renktaşlar.