Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takvim gazetesinin haberine göre; Sevilla'nın katı tutumu nedeniyle anlaşma sağladığı Ever Banega'dan vazgeçme zorunda kalan Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi. Fatih Terim'in "Seri ve Banega'yı birlikte oynatmak istiyorum" demesi sonrası düğmeye basıldı.

İspanyol basınına göre orta alana çok sayıda takviye yapan Sevilla, Banega'yı takımda tutma konusunda eskisi kadar istekli değil. Yönetim birkaç gün içinde resmi temaslara başlayacak

clden gelen paradan 8 milyonunu +bi oyuncu satışı ile seri,emreyi de yine bikaç milyon eksiye düşüp alabiliriz

Babel Henry'nin yerine geldi desek(tercihim Henry olurdu)

Seri Ndiaye'nin yerine desek

Fernando'nun yeri hala boş

Falcao ve forveti geçtim, bari Fernando'nun yerini düzgün bir oyuncu ile doldurabilseler. O bölgenin hala doldurulmaması skandal.

Transferle direk ilgilenen kişilere sordurttum Falcao için (ortak arkadaş ile).
Yanıt ; inşallah iki gün içerisinde biter.
Daha fazla bilgiye ulaşırsam iletirim renktaşlar.
özelden kaynagini yazarsan seviniriz. Yoksa nöbetten atilma oluyor. Diger herkes'de en azindan bana özelden yazarlar :)

Ben beğendim sözleşme şartlarını.Kiralama ücreti uygun,yıllık ücret uygun.Zaten Emre iyi oynarsa değeri çift hanelerde olacağı için 8 m euro bir şey değil.Onyekuru gibi bi katkısı olursa 10-15 arası satılma durumu olur en kötü.Her türlü kar ederiz.

Emre Mor

İspanyadan 2 küsür kazanırken bize 750 k ya imza atmış.Bizimkiler 6 ya almak isterken onlar 8 de diretmiş belli ki.Emre de kendi ücretinden düşüp olayı çözmüş. Anladığım bu.

Hayırlı olsun. En yetenekli ama futbolu bilmeyen çocuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt