Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğenmiş işte ne anlatıyosunuz ya

Screenshot_20190802-160938.webp

Babel'i dahi 3 yıllık imzayla ikna etmiş bir yönetimi Falcao aşar. Beklentinizi Batshuayi, Okaka, Kalinic'lere falan indirin. En azından benim forvet beklentim bu yönde. Falcao gelirse müthiş bir olay olur çünkü.

sanırım falcao ve monaco yönetimi arasındaki bağlar iyice kopmuş. monaco yönetiminin açıklamaları üzerine hemen galatasaray paylaşımlarını beğenmeye başlamış. sanırım transferin önündeki en büyük engel monaco yönetimi.

büyük ihtimalle monaco bonservis istiyor bizse bedava almaya çalışıyoruz, onlarda işi yokuşa sürüyorlar. en kısa zamanda bonservis olayı bedava olacak şekilde çözüme kavuşur umarım.
-gs sözlükten-

Yönetim yıllardır transfer döneminde sağlıklı bir iletişim sağlayamadı. Basında ve sosyal medyada GS muhabiri olarak geçinenlerin ortaya attığı isimlerle ilgili en ufak olumlu ya da olumsuz bir açıklama yapılmıyor. Hadi olumlu açıklamayı KAP yüzünden yapmıyorsunuz. Yalan haberleri çıkın yalanlayın. Hoca demisti ifşa edeceğiz diye.

Ben bizdeki bu huyu bu anlayışı anlayamadım gitti. Bir topçunun medyada adı çıkıyor, bütün transfer dönemi boyunca uğraşıyorlar.
Monaco gitti Andre Silva'ya talip oldu, ertesi gün transfer olumsuz sonuçlandı. Anlaşamadık dediler, bitti gitti. Nedir bu haftalarca uğraşma meselesi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt