Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.366
- 21.341
- 2.238
Falcao gelince , insanların yüzüne nasıl bakacaklarOkan Koc: "Hayaller Falcao, gercekler MARCAO Diagne:"![]()
Kuduruşlarını zevkle izleyecem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao gelince , insanların yüzüne nasıl bakacaklarOkan Koc: "Hayaller Falcao, gercekler MARCAO Diagne:"![]()
şimdi sana onu diyecektim..gözün aydın sonunda kondogbiayı yazmışlar.bence oluru da var.
tek sürsün de olsun,bekleriz.dert degilAliNaciKucuk
: "Monaco'nun inadı kırılamadı hala. Pazarlıklara 3 milyon euro ile başlamışlardı. Galatasaray yönetimi de transferin süre alabileceğini ifade ediyor. Önümüzdeki hafta içine kadar sürecek gibi duruyor"
silimaniye futbolu unutturan fener falcaoyu alsa falcao da futbolu unutur. max van pörsi katkisi verirComolli monacoya gitmiş ve falcaoya salça olmuş gs sözlükte gördüm
Yalandir yav. 3m icin 2 aydir pazarlik yapmak akil kâri is degil. Sacmalik.AliNaciKucuk
: "Monaco'nun inadı kırılamadı hala. Pazarlıklara 3 milyon euro ile başlamışlardı. Galatasaray yönetimi de transferin süre alabileceğini ifade ediyor. Önümüzdeki hafta içine kadar sürecek gibi duruyor"
başladık yine haftaya demeyeAliNaciKucuk
3 ten yukarı dogru mu yoksa assa dogru mu ilerlemis pazarlıklarAliNaciKucuk
monaco asbaskanı olacak herif para istiyormus reis.falcao madem bedava gelecek,bari kondogbaiayı kiralayaın
Takimda sol ayakli oyuncu da yok Marcao haric ilk 11 icin, Kondogbia alinsa iyi olur.falcao madem bedava gelecek,bari kondogbaiayı kiralayaın
bartali reis antrenmanda bunları en ağır şekilde yorduğu için her türlü form tutacaklar şener bile form tutar bartali reis farkıbelliki yönetim dos ve forvete iyi birilerini alacak. en zayif halkamiz sag ve sol bek olacak. iki emekli adamla sezonu nasil bitirecegiz bilmiyorum. umarim linnes form tutar da en azindan bi taraf hallolur.
twitterdan sıradan biri twit atmıs.onu paylasmıslar.haber degilsilimaniye futbolu unutturan fener falcaoyu alsa falcao da futbolu unutur. max van pörsi katkisi verir