Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekuru gelmezse samuel kalu demiştim,gecen guzel de gol attı bize.menajerler getirebilir.
acıkcası kondogbia,samuel kalu,falcao ve halil dervişoğlu süper olur

AliNaciKucuk
: "Monaco'nun inadı kırılamadı hala. Pazarlıklara 3 milyon euro ile başlamışlardı. Galatasaray yönetimi de transferin süre alabileceğini ifade ediyor. Önümüzdeki hafta içine kadar sürecek gibi duruyor"

belliki yönetim dos ve forvete iyi birilerini alacak. en zayif halkamiz sag ve sol bek olacak. iki emekli adamla sezonu nasil bitirecegiz bilmiyorum. umarim linnes form tutar da en azindan bi taraf hallolur.

falcao madem bedava gelecek,bari kondogbaiayı kiralayaın

AliNaciKucuk
: "Monaco'nun inadı kırılamadı hala. Pazarlıklara 3 milyon euro ile başlamışlardı. Galatasaray yönetimi de transferin süre alabileceğini ifade ediyor. Önümüzdeki hafta içine kadar sürecek gibi duruyor"
Yalandir yav. 3m icin 2 aydir pazarlik yapmak akil kâri is degil. Sacmalik.

falcaonun uzun sürmesi mesele değil
bir an önce karar vermek lazım
mesela mitroğlu kalacak mı
kalmıyorsa ona göre pozisyon alıp alternatif santraforu bulmamız lazım

AliNaciKucuk
3 ten yukarı dogru mu yoksa assa dogru mu ilerlemis pazarlıklar

Okan Koç: “Hayaller Falcao gerçekler Marcao.”

(A Spor)

belliki yönetim dos ve forvete iyi birilerini alacak. en zayif halkamiz sag ve sol bek olacak. iki emekli adamla sezonu nasil bitirecegiz bilmiyorum. umarim linnes form tutar da en azindan bi taraf hallolur.
bartali reis antrenmanda bunları en ağır şekilde yorduğu için her türlü form tutacaklar şener bile form tutar bartali reis farkı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt