Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam akilli tartisamiyormusun? Sen kime bos diyorsun cozemedim. Konuya yanlis yerden girdin diyorum. Olayi yonetemiyoruz diyorum. Milyon taraftar karisiyor olaya. Adamin ailesini bastan sona arastirip herkese mesaj atan manyak issiz bir tayfa var. Bunlarin sıkıntı verdigi gayet acik. Eger senin agzinla konusacak olursam: Mustafa Cengizin kendi aciklamasi var: siz boyle yaptikca fiyat artiyor. Baskandan daha iyi bildiginimi ima ediyorsun anlamadim?
Eğer hedefteki oyuncuya dünyada kalmış son futbolcu gözüyle basına lanse ederlerse ve medyayı bu kadar kötü kullanırlarsa bu noktada taraftarda suç bulmak yanlış.

google geçmişte gösterip sitede gözükmediğine göre asparagas bir haber yaptılar sonr kaldırmak için geçici süre erişime kapattılar gibi.şimdi girdim deportevalenciano sitesine haber yok böyle araştırdığımda.

mesela ben veremezi şu anlamda söylüyorum valencia tarzı kulüpler belli doktrinler çevresinde transfer yaparlar yaşlı oyunculara yüksek paralar vermek onların doktrinlerine uymaz sistemleri buna karşı çıkar bu paraları veremezler yoksa maali açıdan bizi 4e böler 8 le çarparlar
aynen öyle hocam

valenciada en cok kazanan gameiro 3.5 milyon aliyor falcaoya o paralari vermezler

:red: olmayan şeyin muhabbeti niye dönüyor?valencia haberi yok ortada,lonjon iti ise hiç konusulmasin

Allahın şomarı daha gitmedi satılmadı değil mi..

Yeminlen tarihimizin kara bi lekesi olarak anılacak bu adam...

Satın arkadaş 7..8..9 neyse satın gitsin
Mitroğlu denen müptezel de gönderilsin

Galatasaray SK Üyesi Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner'e twitterdan yazdim, Falcaoyu sordum, Diagne giderse transferler gerçekleşir bol bol hikaye yazıyorlar o olana kadar dedi, ortasaha icin de 2 kişiyle görüşüyormuşuz ama isim vermek doğru olmaz dedi. Diagne'nin gidişi de yakın diye duydum ama imzalar atılmadan bir sey bitmez dedi.

bence sen bi psikoloğa falan görün bro attığın 4 postun 3 ü olumsuz relax sakin bi terslik olsa kokusu çok çıkar bizde buraları yakardık baktık olmuyo yangın tayfa olarak sahaya ineriz ama şimdilik sakin
daha neyin kokusu cikacak? Ispanyol medyasi, kolombia medyasi fransiz medyasi italyan medyasi yatti diyor. Asil siz polyannaciligi birakin da gercekler ile yüzlesin. Yangin tayfa en gec mac sonu cikmali ortaya, bunun ateslemesini yapiyoruz surada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt