Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Ilk resmi maçimiza 4 gün kala
-Ilk Lig maçimiza 15 gün kala

Eksiklerimiz: DOS, Forvet, yedek Stoper (yerli), yedek Forvet, Onyekuru (?)

Transferler yetismez ise ilk lig maçina çikacak olan kadro:

———————Muslera————————
-Mariano-Luyindama-Marcao-Ömer/Yuto-
———————-Donk—————————
————Belhanda ——-Seri——————
—Feghouli—————-Jimmy/Emre/Ömer
————————Babel————————

Durum bu
İlginç ama bu kadroda iyi

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

-Ilk resmi maçimiza 4 gün kala
-Ilk Lig maçimiza 15 gün kala

Eksiklerimiz: DOS, Forvet, yedek Stoper (yerli), yedek Forvet, Onyekuru (?)

Transferler yetismez ise ilk lig maçina çikacak olan kadro:

———————Muslera————————
-Mariano-Luyindama-Marcao-Ömer/Yuto-
———————-Donk—————————
————Belhanda ——-Seri——————
—Feghouli—————-Jimmy/Emre/Ömer
————————Babel————————

Durum bu
valla dos haricc manyak kadro yinede .d

3 yıldır veremediğimiz dersi verdik, akşam cimbomun maçı var litre biralar da alındı keyifler gıcır ama şu kel adam moralimi çok bozdu illa birşey olumsuz gidecek

Yazdigim kadroda hoca Feghouliyi merkeze çekip Seriyi 6ya çekebilir. Sag kanatta Jimmy ye görev verip Ömeri Sol beke çeker ve Yutoyu yedekler. Hoca kampi iyi degerlendiren oyunculara formayi verecektir. Yani ilk haftalarda:

-Ömer Bayram
-Jimmy Durmaz
-Atalay

Fazlasiyla görev alir diye düsünüyorum

Doğru olup olmadığını bilemem, kendisinin yazdığını yorum eklemeden paylaştım. Son bir sey, ne yalancısın ne dürüstsün diyemem diyorsun ama bir önceki mesajında uydurmasyon tabirini kullanan da sensin, kendinle çelişiyorsun bence :) bundan sonra cevap vermeyeceğim yazdıklarına.
Ama sen cevap vermezsen ben aç kalırım susuz kalırım lütfen cevap ver. Uydurmasyon cümlem sana özel değildi paylaşılan bilgilereydi ki bence bilgi değeri de yok zaten. Hala net söylüyorum GERÇEKTEN TRANSFER SÜRECİNİ BİLEN ADAM TANIMADIĞI BİR ADAM SORDU DİYE TWİTTERDAN HERKESTEN GİZLENEN ŞEYLERİ ANLATMAZ. Tepkim de uydurmasyon şahsi düşüncelerini bilgi sahibi gibi paylaşan duygu tacirlerine prim vermemek.Bu konuda daha da yorum yapmıyorum.

Kadroyu kagit üstünde görünce önceligimiz DOS oldugu çok ama çok fazla belli oluyor bence. Falcao muazzam olur ama çok fazla zaman kaybediyoruz sanki.

Bu çok eşlilik mevzusundan sonra iyice kıl oldum bu medya maymununa Bir an önce defolup çölüne gider umarım.
colune-don-vahhabi-kopegi_1827866.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt