- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
he teixeirayi neremizde oynatacagizkolpa show
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
he teixeirayi neremizde oynatacagizkolpa show
İlginç ama bu kadroda iyi-Ilk resmi maçimiza 4 gün kala
-Ilk Lig maçimiza 15 gün kala
Eksiklerimiz: DOS, Forvet, yedek Stoper (yerli), yedek Forvet, Onyekuru (?)
Transferler yetismez ise ilk lig maçina çikacak olan kadro:
———————Muslera————————
-Mariano-Luyindama-Marcao-Ömer/Yuto-
———————-Donk—————————
————Belhanda ——-Seri——————
—Feghouli—————-Jimmy/Emre/Ömer
————————Babel————————
Durum bu
valla dos haricc manyak kadro yinede .d-Ilk resmi maçimiza 4 gün kala
-Ilk Lig maçimiza 15 gün kala
Eksiklerimiz: DOS, Forvet, yedek Stoper (yerli), yedek Forvet, Onyekuru (?)
Transferler yetismez ise ilk lig maçina çikacak olan kadro:
———————Muslera————————
-Mariano-Luyindama-Marcao-Ömer/Yuto-
———————-Donk—————————
————Belhanda ——-Seri——————
—Feghouli—————-Jimmy/Emre/Ömer
————————Babel————————
Durum bu
donk varken iyi değil donk topu alıp pas atana kadar 10 saniye falan geçiyor
Renkdas gorusme felan yok bence adamlar falcaoyu bedelsiz bırakmak istemiyor ve yeni bir forvet alana kadar bırakmayacaklarCikip birisi aciklama yapsin artik bu kadar uzun gorusme yapilmis olamaz
fatih terim getittirdi bu yildizlari, terime sallicak yer ariyorsan bu forum sana göre degil, baska forumlarda belki yüz bulabilirsin!!! milletide provoke etmeye calisma zira artik ise yaramaz böle oyunlar!!!İmparaTudor olaydı Diagne’yi aldırmazdı, paratorun kazığı oldu malesef
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ama sen cevap vermezsen ben aç kalırım susuz kalırım lütfen cevap ver. Uydurmasyon cümlem sana özel değildi paylaşılan bilgilereydi ki bence bilgi değeri de yok zaten. Hala net söylüyorum GERÇEKTEN TRANSFER SÜRECİNİ BİLEN ADAM TANIMADIĞI BİR ADAM SORDU DİYE TWİTTERDAN HERKESTEN GİZLENEN ŞEYLERİ ANLATMAZ. Tepkim de uydurmasyon şahsi düşüncelerini bilgi sahibi gibi paylaşan duygu tacirlerine prim vermemek.Bu konuda daha da yorum yapmıyorum.Doğru olup olmadığını bilemem, kendisinin yazdığını yorum eklemeden paylaştım. Son bir sey, ne yalancısın ne dürüstsün diyemem diyorsun ama bir önceki mesajında uydurmasyon tabirini kullanan da sensin, kendinle çelişiyorsun bencebundan sonra cevap vermeyeceğim yazdıklarına.
Mitroglunun Galatasaray performansı = Ali Lukunku'nun Galatasaray performansı. Benim için böyle. Aksini iddaa eden kuştur.