Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'yu alamaz isek bizi kesecek forvet en az 10m. Bizim psikopattan gelen paranın dos ve zaten ekside olmamıza gidecek olduğunu düşünürsek kiralamaktan başka çare kalmaz.

bakayoko için kiralık teklifleri degerlendirecekmiş chelsea hemen haritasına bakayım

Acil forvet ve orta saha lazim, bugün bunu cok net gördük.

Donk ve Seri neden ters oynadi anlamis degilim.

Kadro şu haliyle bile geçen yıldan daha iyi cagne kalsa bile.. Bir kere rotasyona jimmy-emre mor gibi 2 muazzam isim eklendi.. Orta alana badou yerine seri geldi..
Transfer olmasın anlamında demiyorum ama fernando son 6-7 hafta adam gibi top oynadı sezon boyu donk götürdü orayı.. 2 transferle ligin çok üstünde bir kadromuz olur 2.yarı akbaba da iyileşirse ki yedekte 3-4 tane sağlam hamle oyuncumuz olacak.. Geçen yıl resmen ızdıraptı kulübe Sinan - muğdat kurtarıcı diye giriyordu

Rize 3 atti, kadikoyde zar zor kazandı fener, alanya ezdi gecti feneri nasil bunlar yatiyo abi?

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Yatan derken sadece maç anlamında değil
transfer vs işlerde pis işler dönüyor

Bu transfer bekleme işi canıma tak etti. Her dönem her dönem...
Şaman usulü moditasyon tekniklerini öğrenerek gelecekten görüler görüp sizinle paylaşmak için çalışmalara başlıyorum.
İlk iş olarak Peru'dan Ayahuasca getirteceğim.

2020-2021 yılı transfer sezonunda durumlar (görüler) benden beyler.

monaco'yla sözleşme uzatmasını beklediğim futbolcu. bizi iyi kullandı gibi duruyor. yani kötü niyetle yaptı diyemem tabii. ama monaco onu tatmin edebilecek bir sözleşme önerdiyse kalmak istemesi kadar normal bir durum yok.

bugün albayrak'ın önce monaco'ya gittiği haber yapıldı, sonra da başka bir yere gittiği söylendi. anladığım kadarıyla alan işinden dili yanan yönetim bu sefer işini şansa bırakmayacak. bakalım şapkadan kim çıkacak? daha 1 ay var transferin kapanmasına. hala daha çok iyi bir oyuncu bulma şansımız yüksek.
4 Ağustos 2019 00:05 · kazansever

ben de böyle düşünüyorum eğer haftaya da gelmezse muhtemelen sözleşme yeniler daha düşük bir maaştan 2+1 senelik.Taraftar kalmasını istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt