Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Terzi:''Mostafa Mohamed'i Galatasaray'ın 2 milyon Euro'ya bitirmesini bekliyorum. Büyük ihtimalle cuma günü havalimanında oyuncuyu karşılayacağız!'' (Sportcell)

bu da boyle iddia ediyor.
Bu adam dediyse gelmeme ihtimali arttı. Bu twitter'da ne görürse onu söyler ya kendi doğru yaptığı bir habere daha rastlamadım.

Gedson ve yedlin gelsin forvet olmasa da olur yaw. Cagne 30 golü görür.
c25300ba590cbd2528f60af32416f5e5.webp

arapların yorumlarına bakarsak hepsi takımda kalmasını istiyor, yönetime ağır eleştiriler var.
mohamed galiba dün bişeyler paylaşmış, bu yüzden kesin türkiyeye gidecek diyolar. onlarda sürekli gidip gitmediğini soruyor. bu kadar sahip çıkılan bir oyuncunun bence iş yapmama şansı yok.

Arkadaşlar olayı yanlış algılamayın. Mohamedin bizi istememe nedeni , Türkiye de yaşamak istememesi v.s değil. ST. Etiene ile anlaşması. Ama kulübünün satmamasi. Zaten biliniyordu. Biz ile irfan arasındaki mevzu gibi.

Son 4 gün ne olacak sanki 26 gün uyumuş ve derbi kaybetmiş takımız. Bekleyin olmadı hazirana kalsın transfer.

Hasan

@hsnyldrm1979

·
3d

Mısır basınında tam tersine (1-2 saat önce hem ben paylaştım, hem de
@yellowredwall
'da paylaştı arkadaşlar) oyuncunun Galatasaray'a gidebilmek için Zamalek yönetimiyle görüşeceği (bazı kaynaklara göre görüştüler) yazılıyor. Üstelik bu haber farklı kaynaklarda var.

Aynen öyle 1-2 saat önce bu tarz haberler vardı. Çoğu Mısır basını aynı haberi yazmıyorsa inanmamak lazım sanırım bunlara.

Kadir Çetinçalı: "Mohamed Mostafa transferindeki görüşmeler an itibariyle sonuçlanmış değil. Transfer henüz gerçekleşmedi, yarın da bitmesi zor. Görüşmeler devam edecek."

Yav Türk düşmanı biri bir şey salmış ortaya onu tartışıyorsunuz yapmayın allah aşkına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt