Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimde pesime düstü. En guzel kadinlarda da atmisti. Hobisi oldum adaminyok o değildi ama açık açık söyledi Cihan: Beni tutmazmış forumda imkanı olsa.
Elneny ve trezeguet Mısır'da salahtan sonra en çok hürmet gören adamlar onlara çok hayranlar özellikle trezeguet harika bir rol model Türkiye'ye gelecek mısırlı oyuncular için bizim ülkeden premier Lige gitti direk
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Trezeguet içimde büyük yaradir 5 milyonu yatırıp almadık o dönem gittik akbabaya verdik o parayıMilli takimdan da arkadaslar . Trezeguet yanip tutusuyordu kasimpasadayken bize gelmek icin.
bugün antrenman yoktu yaw sanki.Luyindama antrenmana gec katilmis, Terim sinirlenmis kovmak istemis antrenmandan , Arda araya girmis
Benim anlamadıgım st Etiene neden satmak istemiyorlar
Arda havaya mermi sıkmıs ortalik durulmusLuyindama antrenmana gec katilmis, Terim sinirlenmis kovmak istemis antrenmandan , Arda araya girmis
A Spor mu demisLuyindama antrenmana gec katilmis, Terim sinirlenmis kovmak istemis antrenmandan , Arda araya girmis

ADS baskani enteresan biri
xddA Spor mu demis![]()
ADS baskani enteresan biri
Kahire in ağası demek istemiş zulfo ağa validen haberi yokHahahaha
Trezeguet içimde büyük yaradir 5 milyonu yatırıp almadık o dönem gittik akbabaya verdik o parayı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi