- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
falcao + diagne out
mohammed+ dzeko in
mohammed+ dzeko in
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
söylediğim ikili gelirse forvet gelmese de olur diyebilirim knk yarım dönem.
+ Diagne 30 olmasa da 25'i görür bu sezon. adam 11 atmış ztn toplamda şuan.
yok o değildi ama açık açık söyledi Cihan: Beni tutmazmış forumda imkanı olsa.Cezayi yine Cihan mi verdi
falcao + diagne out
mohammed+ dzeko in
Biz 1 forvet alamiyoruz sen 2 forvet istiyorsunfalcao + diagne out
mohammed+ dzeko in
Elneny ve trezeguet Mısır'da salahtan sonra en çok hürmet gören adamlar onlara çok hayranlar özellikle trezeguet harika bir rol model Türkiye'ye gelecek mısırlı oyuncular için bizim ülkeden premier Lige gitti direkElneny trezeguet ikisi de olumlu referans vermistir
Haber buram buram kolpa kokuyor
Bunların medyaları bizimkinden beter.Küfür etmemek için zor tutuyorum. İlk Mustafa gelmek istiyor. Başkan Türk düşmanı o yüzden satmaz diyorlardi. Şimdi tam tersi. Başkan tamam. Oyuncu Türkiye'yi istemiyor.
alsjdhaslkjdyok o değildi ama açık açık söyledi Cihan: Beni tutmazmış forumda imkanı olsa.

Benim anlamadıgım st Etiene neden satmak istemiyorlarArkadaşlar olayı yanlış algılamayın. Mohamedin bizi istememe nedeni , Türkiye de yaşamak istememesi v.s değil. ST. Etiene ile anlaşması. Ama kulübünün satmamasi. Zaten biliniyordu. Biz ile irfan arasındaki mevzu gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 110365Mohamed gitmek istemiyor iddiasını ortaya atan Arap hesabı silmiş iddiayı.