Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.689
- 43.571
- 3.748
zamalek yokuş yapıyo dio mallamayın
Zamalek yokuşu bize mi yapıyor Saint etinne mi ? Diger haberlere bakılırsa Saint etiennele ciddi sıkıntı yaşamışlar o tarz açıklamalar vardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zamalek yokuş yapıyo dio mallamayın
sen sorunlu musn ın yoska biz mi nerde st etien dio kardeşimUlan adam kısaca ben st etienne istiyorum diyor neyini anlamıyorsunuz. Zorla beni gs göndermek istiyorlar diyor kısaca
bize zamalek domalmış da hadi gelin mi diyorZamalek yokuşu bize mi yapıyor Saint etinne mi ? Diger haberlere bakılırsa Saint etiennele ciddi sıkıntı yaşamışlar o tarz açıklamalar vardi
Açık açık öyle yazmıyor zaten. Bahsetmek istediği o. Benim isteklerimin önemi yok gibisinden konuşuyor işte. Kendi istediği st. Etienne kulubüde oraya vermem gs git kafasında. Bunu anlamak zor değil, biraz mantık yürütürsen anlarsın.sen sorunlu musn ın yoska biz mi nerde st etien dio kardeşim
çıkarımlarını kurandan okuyorsun sanırım
oyuncu belçika istiyormuşgeyiği kesin
YUSUF NSHİMİDYE transferi ne oldu ?
Mus ekinden anladigin bu mukulagına söyledi sanırım
bize zamalek domalmış da hadi gelin mi diyor
1 haftadır kira ödeme planı ve aracılar konuşuluyor
Dübürden bahsetmeyelim lütfen.Rodop:" Zamalek dün taksitli/opsiyonlu ödemeyi kabul etti, bugün aradı 4.5 M € peşin istiyor henüz anlaşama yok. Jörgensenle analaşıldı yedekte bekletiliyor. Diagne satınalma opsiyonlu krialık WBA ya gidiyor opsiyon 6.5M €, sözleşmeler hazırlanıyor."