Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arapça bilen renktaşı acil etiketleyin mohammed twit atmış

hasta etme lan adamı etieni istiyosan

276303.webp

etiene mit gitmek istiyor acaba

Mostafa in yazdıklarından ve 2 günlük haberleri birleştirdiğim de oyuncu bize gelmek istemiyor sanırım.

Zamalek yokuşu bize mi yapıyor Saint etinne mi ? Diger haberlere bakılırsa Saint etiennele ciddi sıkıntı yaşamışlar o tarz açıklamalar vardi
bize zamalek domalmış da hadi gelin mi diyor

1 haftadır kira ödeme planı ve aracılar konuşuluyor

Mohammed bunu söylemiş.

Benim hakkımda söylenenler şimdiye kadar doğru değil, özellikle Zamalek kulübünün tüm isteklerini karşıladığım için, neden bazı insanların arzumu yerine getirmek için yoluma çıktığını bilmiyorum?

sen sorunlu musn ın yoska biz mi nerde st etien dio kardeşim

çıkarımlarını kurandan okuyorsun sanırım
Açık açık öyle yazmıyor zaten. Bahsetmek istediği o. Benim isteklerimin önemi yok gibisinden konuşuyor işte. Kendi istediği st. Etienne kulubüde oraya vermem gs git kafasında. Bunu anlamak zor değil, biraz mantık yürütürsen anlarsın.

geyiği kesin

YUSUF NSHİMİDYE transferi ne oldu ?

Mesajın neresinde bizi istemediğiyle alakalı kısım var. Elemanın oluru alınmasa bu kadar süre peşinden koşulmaz herhalde bizim yönetimin bile yapacağı türden gerzeklik değil.

bize zamalek domalmış da hadi gelin mi diyor

1 haftadır kira ödeme planı ve aracılar konuşuluyor

Ne bileyim renktas hepimiz istiyoruz gelmesini ama geçen gün saint etiennele olan sorunları dile getirdi yöneticiler ..İnşallah senin yorumladığın gibidir yoksa babelle sacatcaonun eline kalacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt