- 8 Temmuz 2015
- 35.787
- 70.631
- 3.893
@mustafa cengizarapça bilen renktaşı acil etiketleyin mohammed twit atmış
@Burkay Altındall
rdaşlar çeviri lazımmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@mustafa cengizarapça bilen renktaşı acil etiketleyin mohammed twit atmış
Dünkü teklif o dedi
raporladım umarım kuş cennetinde keyfin pek olurMus ekinden anladigin bu mu
En mantıklı yorum bu.Yahu adamın ne dediği çok aşikar değil mi beyler ? Önce Fransız klübü anlaşıldı sonra primciler ortaya çıktı iş olmadı şimdi Galatasaray ile anlaşıldı yine büyük ihtimal başka komisyoncular çıktı ortaya. Adam gitmek istiyor bana neden her seferinde engel olunuyor demeye getirmiş bu kadar basit işte
Yalnız adam hakkında söylenenler Türkiye'ye gitmek istemiyor şeklindeydi belki buna doğru değil diyor. Bu gece yada en geç yarın belli olur zaten.Mohammed bunu söylemiş.
Benim hakkımda söylenenler şimdiye kadar doğru değil, özellikle Zamalek kulübünün tüm isteklerini karşıladığım için, neden bazı insanların arzumu yerine getirmek için yoluma çıktığını bilmiyorum?
Eğer çeviri doğru ise bu adam bizi 2.plan olarak görüyor
oyuncu belçika istiyormuş
geçen mohommed gs'ye gelmek istemiyor die 10m takipçili hesap haber de yaptı. her varyasyonun haberi yapıldıNe bileyim renktas hepimiz istiyoruz gelmesini ama geçen gün saint etiennele olan sorunları dile getirdi yöneticiler ..İnşallah senin yorumladığın gibidir yoksa babelle sacatcaonun eline kalacağız
Latinler, İspanyollar ve Hispanikler candır can.Bide latin hatunlarla bir çay içme şansimiz olsaydi keşke.
GS fıdbolcuya talip olmuş, malatya 3 m istemişgeyiği kesin
YUSUF NSHİMİDYE transferi ne oldu ?