Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu bize gelmek istemiyorsa bizimkiler niye bu transfer icin bu kadar ugras versin? Saint Etienne’in yoneticisi ve Manu hakli galiba arada cok araci var.

Yahu adamın ne dediği çok aşikar değil mi beyler ? Önce Fransız klübü anlaşıldı sonra primciler ortaya çıktı iş olmadı şimdi Galatasaray ile anlaşıldı yine büyük ihtimal başka komisyoncular çıktı ortaya. Adam gitmek istiyor bana neden her seferinde engel olunuyor demeye getirmiş bu kadar basit işte

Eğer çeviri doğru ise bu adam bizi 2.plan olarak görüyor

Yahu adamın ne dediği çok aşikar değil mi beyler ? Önce Fransız klübü anlaşıldı sonra primciler ortaya çıktı iş olmadı şimdi Galatasaray ile anlaşıldı yine büyük ihtimal başka komisyoncular çıktı ortaya. Adam gitmek istiyor bana neden her seferinde engel olunuyor demeye getirmiş bu kadar basit işte
En mantıklı yorum bu.

Mohammed bunu söylemiş.

Benim hakkımda söylenenler şimdiye kadar doğru değil, özellikle Zamalek kulübünün tüm isteklerini karşıladığım için, neden bazı insanların arzumu yerine getirmek için yoluma çıktığını bilmiyorum?
Yalnız adam hakkında söylenenler Türkiye'ye gitmek istemiyor şeklindeydi belki buna doğru değil diyor. Bu gece yada en geç yarın belli olur zaten.

Ne bileyim renktas hepimiz istiyoruz gelmesini ama geçen gün saint etiennele olan sorunları dile getirdi yöneticiler ..İnşallah senin yorumladığın gibidir yoksa babelle sacatcaonun eline kalacağız
geçen mohommed gs'ye gelmek istemiyor die 10m takipçili hesap haber de yaptı. her varyasyonun haberi yapıldı

çok ortada bir mesaj her anlam çıkar bundan. Yanlız bizi istemeyi St etieni istemesine aslında kızmamak lazım. Fransa ligi bizim ligin fersah fersah önünde ve orda kendini daha iyi gösterip daha önemli klüplere gidebilir. O yüzden fransa ligini istiyorsa çokda kızmaya gerek yok

Kritik cümle " Hakkimda çıkan haberler doğru değil" çıkan haberler ne.? Biz ile anlaştı . Yani bunu yalanlamış adam. Zaten St. Ettiene yi istedigini çoğu kaynak yazdı. Nasıl bir pollyanacilik içindesiniz beyler.

Özellikle mısır basınında yarın istanbula gidiyor haberi patlayınca bu açıklamayı yapması bende de; st ettiene gitmek istiyor kulubü vermiyor izlenimi oluşturdu

Ulan şu devre araları en olmıyacak transferleri kovalamalarından bıktım,ya çin takımı bulurlar, yada arap.Gidip avrupadan düzgün bir adam bulamıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt