Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benteke WBA haberi yalanmış. Sene sonu serbest olarak ayrılacakmış

Edit: Taraftarları Halil'in altına bunu yazmış. O kadar çaresizler

Bundan sonra sadece fiyat artirin fenere oyle gitsin kesinlikle alinmamali fatih hoca kusura bakmasin baska oyuncu mu yok

1611585682548.webp

ya keşke Terimin tutmayan 2 düzine transferini eleştirdiğiniz kadar Galatasarayımıza kazandırdığı 8 şampiyonluğu sayısız kupayı da takdir etseniz
Ah be cocuk, Terim'in futbolu biraktigi yildan beri Galatasarayliyim. Cokta severim. Ama yazmissin fbli Erol kadar butcesi olsaydi keske diye ben de bir cok kez oldu o butce cevabi verdim sana. Ama bosa kursun attik cok.
Fikirlerin fanatizmin esaretinde degersizlesmesin. Terimi sevmek saymak ayri, senin yazdigin yanlis hipotezi curutmek apayri.

14 + emre kılıç + %20 paya anlaşalım
emre kılıç mali moç bile dedi ona yüksek teklif yaptık o Galatasarayı seçti karakterli çocuk dedi bunu diyen vizyonsuz koç Emreyi hele 10 milyonun üstüne vermek büyük adiliktir.Bu satten sonra Galatasaray camiasının gelmiş geçmiş en şeref yoksunu olan götsele hasekter demek farzdır

Son düzenleme:
Ah be cocuk, Terim'in futbolu biraktigi yildan beri Galatasarayliyim. Cokta severim. Ama yazmissin fbli Erol kadar butcesi olsaydi keske diye ben de bir cok kez oldu o butce cevabi verdim sana. Ama bosa kursun attik cok.
Fikirlerin fanatizmin esaretinde degersizlesmesin. Terimi sevmek saymak ayri, senin yazdigin yanlis hipotezi curutmek apayri.
çocuk dediğin kişi 35 yaşında kardeş

14 milyon neye dayanarakadamin piyasa degeri 10 milyon euro

emre kılıç mali moç bile dedi mona yüklsek teklif yaptı o Galatasarayı seçti karakterli çocuk dedi bunu diyen vizyonsuz koç Emreyi hele 10 milyonun üstüne vermek büyük adiliktir.Bu satten sonra Galatasaray camiasının gelmiş geçmiş en şeref yoksunu olan götsele hasekter demek farzdır
Ben birebir bile takaslamam. Emre evet şu an biraz yalpalıyor ama İrfandan eksiği yok bana göre

Arapça tweet yok mu hiç? Biraz yüzümüz gülsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt