Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundan sonra sadece fiyat artirin fenere oyle gitsin kesinlikle alinmamali fatih hoca kusura bakmasin baska oyuncu mu yok
14 + emre kılıç + %20 paya anlaşalımBundan sonra sadece fiyat artirin fenere oyle gitsin kesinlikle alinmamali fatih hoca kusura bakmasin baska oyuncu mu yok
yok son yapılan değerlendirmeye göre avrupanın top 6 liginde ciddi söylüyorum ilgiltere champship ligi 6. sırada şuan.Ha iyi o zaman ligin kalitesi oraya denk zaten
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bundan sonra sadece fiyat artirin fenere oyle gitsin kesinlikle alinmamali fatih hoca kusura bakmasin baska oyuncu mu yok
Ah be cocuk, Terim'in futbolu biraktigi yildan beri Galatasarayliyim. Cokta severim. Ama yazmissin fbli Erol kadar butcesi olsaydi keske diye ben de bir cok kez oldu o butce cevabi verdim sana. Ama bosa kursun attik cok.ya keşke Terimin tutmayan 2 düzine transferini eleştirdiğiniz kadar Galatasarayımıza kazandırdığı 8 şampiyonluğu sayısız kupayı da takdir etseniz
emre kılıç mali moç bile dedi ona yüksek teklif yaptık o Galatasarayı seçti karakterli çocuk dedi bunu diyen vizyonsuz koç Emreyi hele 10 milyonun üstüne vermek büyük adiliktir.Bu satten sonra Galatasaray camiasının gelmiş geçmiş en şeref yoksunu olan götsele hasekter demek farzdır14 + emre kılıç + %20 paya anlaşalım
çocuk dediğin kişi 35 yaşında kardeşAh be cocuk, Terim'in futbolu biraktigi yildan beri Galatasarayliyim. Cokta severim. Ama yazmissin fbli Erol kadar butcesi olsaydi keske diye ben de bir cok kez oldu o butce cevabi verdim sana. Ama bosa kursun attik cok.
Fikirlerin fanatizmin esaretinde degersizlesmesin. Terimi sevmek saymak ayri, senin yazdigin yanlis hipotezi curutmek apayri.
Ben birebir bile takaslamam. Emre evet şu an biraz yalpalıyor ama İrfandan eksiği yok bana göreemre kılıç mali moç bile dedi mona yüklsek teklif yaptı o Galatasarayı seçti karakterli çocuk dedi bunu diyen vizyonsuz koç Emreyi hele 10 milyonun üstüne vermek büyük adiliktir.Bu satten sonra Galatasaray camiasının gelmiş geçmiş en şeref yoksunu olan götsele hasekter demek farzdır
Fbye deniz + x+ 3-4 cekerlerAdamlar resmen satmıyoruz diyor.
Bize de düşen "oldu o zaman kalkalım biz" demek.