Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf yeterli olur mu bilmem fakat neden istenildiği belli. Orta sahaya sert oynayan agresif bir oyuncu şart. Sağlam takımlara karşı Taylan tek başına kayboluyor. Bjk maçında bile kendi oyun planımızdan vazgeçip Etebo'yu kullandı hoca Taylan'ın yanında. Üst sıralardaki takımlarla oynadığımızda net olarak gözümüze çarpıyor zaten bu durum. Stoperlerimizin hatasız oynamasına kalıyoruz bütün maç. Yusuf izlediğim kadarıyla duvar gibi herif. Etebo ile pek alakası yok.

VİSCA suan Metrobüste mi?Tranvay da mı?

Babel olmasa şuan eksi 4 puanımız vardı. Adam şapkadan tavşan çıkarır gibi erzurumda ve malatyada 2 gol hediye etti tarafta 👏

halil ve onyekuruyla kapatırız transferi.
taylana bişey olmasın diye yönetimi hatim indirmeye davet ediyorum. en azından onu başarabiliriz.

Şu Halil i direkt uçakla yollasınlar. Hoca sözde kiralık istemiyordu maşallah hiç almıyoruz hem de opsiyonsuz

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geleneksel Fenerbahçe transferlerini özme sezonu başlamış.

Mesut pelkas ozan gustavo

Taylan etebo emre akbaba belhanda

15 senedir izliyorum. 2005 kadrosu da dahil hic bu kadar farkin oldugu bir kadro görmedim.

Ve dahada kötüsü bazıları şunun farkında degil ama futbol ortasahalarla kazanılıyor... ortasahan ne kadar iyi ve çift yönlüyse o kadar iyisin

bu yusuf için 1m ideal gerisi israf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt