Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.244
- 7.654
- 2.568
Tw da tag açılmalı #MustafaCengizForvetNerede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birseyler icmeye ne dersin ?
Apo sinirlendiginde 10 aslan gucunde oluyor. Dikkat et derimBu APO nerede tam olarak evinin onune gidip gtunde mesale yakalim da kendine gelsin
adam sakat süper kupa maçında yok o yüzden ertelenmezErtelenir süper kupa maci sonrasina
Pelkas'in kanat oynacagini varsayarsak;Mesut pelkas ozan gustavo
Taylan etebo emre akbaba belhanda
15 senedir izliyorum. 2005 kadrosu da dahil hic bu kadar farkin oldugu bir kadro görmedim.
Mesut pelkas ozan gustavo
Taylan etebo emre akbaba belhanda
15 senedir izliyorum. 2005 kadrosu da dahil hic bu kadar farkin oldugu bir kadro görmedim.
O maca odakliyiz derler. Mac nerde oynaniyoradam sakat süper kupa maçında yok o yüzden ertelenmez
Etebo, Ömer Bayram, Akbaba, Linnes, Babel varken bu cümle çok eğreti durdu beGalatasaray'da oynayacak adamın ayağı kalite olacak futbol zekası olacak hele ki hocanın pas oyununda.
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ayran mi iceceksinizbirseyler icmeye ne dersin ?
Yunan pazarına girelim de Abdürr ü yunan pazarına sokarsak o pazar bize girer..Pelkasi fenerbahce 1,5 milyona almis bu ayni oyuncu superligde olmus olsaydi 8 milyondan baslardi.
O yuzden bizimde yunan pazarina girmemiz lazim hem lige uygun hem daha ucuz alinabilecek cok topcu var.
Marko Livaja varPelkasi fenerbahce 1,5 milyona almis bu ayni oyuncu superligde olmus olsaydi 8 milyondan baslardi.
O yuzden bizimde yunan pazarina girmemiz lazim hem lige uygun hem daha ucuz alinabilecek cok topcu var.