Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irfan yerine bakesetas alalim sol içe. Müthiş topcu. 4-5e biter

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İrfanın bitmeme sebebi Göksel'in ve FB kongre üyesi Asbaşkanın düşmanlık etmesi. Peki Alanya'nın koyu fenerli başkanı 4-5'e bakasetas'ı bize mi bırakır, 1-2'ye fenere mi?

marcao ile sözleşme yenilemioruz hayırdır yaw beleş gidicek göt gibi kalcaz daha o zamanlar da gelcek

Biz istedigimiz oyuncular hangi serefsiz sindiriyor ki, butun hepsini fener aliyo hoca cok hakli malesef geldigimiz nokta hicbir oyuncuyu alamiyoruz yetmiyor fenere yardim ediyoruz

Mohemmedi bilmem ama irfan kesin gelecek hissediyorum iyi bi kazık giricek ordan bize inşallah aldığımıza değer

gsevgisinden duyum

Gelişmeler; mostafa ve yousef ilerleme olmuş ama son durumları alamadım
İrfan kupa maçı sonrası
Sağ bek ve stoper de olası durumlarda konuşuluyormuş

persembe iki transfer de olumsuz sonuclanacak sonra ovv niye transferler yetismedi

Salih çok iyi oynuyor. Keşke devre arası getirebilsek cuzi bir miktara.

Kiralama yüksek ama totalde ucuza geliyor
Profesyonel Futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru ve Kulübü AS Monaco Football Club SAM ile oyuncunun 2020-2021 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 650.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 11.06.2021 tarihine kadar Şirketimizin net 4.350.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır.

Futbolcuya ise 2020-2021 futbol sezonu için net 750.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt