Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha 6 numaraya yedek alamazken, bu yönetimden aynı anda sağbek - forvet - stoper - çift yönlü ortasaha transferi bekleyen renktaşları acilen psikolojik destek almaya davet ediyorum.

Gecen transfer doneminden ne kadar paramiz kalmisti.Onyekuruya verdigimiz kiralama ucretinden sonra ne kadar kaldi?

Bizim orta saha cok zayif fener ve bjka gore malesef sampiyon olamayız
Top rakipteyken öyle ama İrfan olmayacaksa da bir şekilde eldeki oyuncularla orayı kapatacağız. Başta Taylan olmak üzere Emre K. ve Soso'nun sağlıklı ve formda olmaları çok önemli. Bunlar formda olduğunda takım bir şekilde hızlı düşünüp hızlı çıkıyor atağa ama işin içine Arda - Belhanda - Soso birlikte girdiğinde ki üstüne bir de Emre A. ekleniyor al ver al ver Linnes'e at geri dön oyunundan çıkamıyoruz. Henry'nin yanına bir de MuMo gelirse çok iyi olacağını düşünüyorum. En kötü ihtimalle Seri yarım sezon kiralanabilir. Orta sahayı hızlı geçebilecek bir oyun oynadığımız sürece her maç skor üretiriz iyi bir forvet ve Henry ile. Ligin en az gol yiyen takımıyız şu an. Ben umutluyum bu sezondan.

İrfan iyi oyuncu ama bu paraları vermek saçma,ilginç olan hiçbir alternatif ismin çıkmaması umarım iyi bir alternatif listemiz vardır da hemen harekete geçeriz

Abdurrahim Albayrak bu kadar transferi nasıl yetiştirecek bilmiyorum , tek güvencem şimdiye kadar verdiği tüm sizleri tuttuğu !

................................ ... Taylan..........................................
.................................. .. Etebo..........................................
............... Belhanda........................Kılınç........
.............. ... .Ömer........................ Akbaba......
Feghouli........................................ ................Onyekuru
Oğulcan............................................................. Arda
Sekidika........................................................... Kerem.
....................................Diagne........................................
.....................................Babel........................................
......................................Halil ........................................
....................................Falcao.......................................

20210125_191459.webp

Son durum ile birlikte muhtemel bir kadro kuralım.

Muslera(Okan) - Linnes(Şener) - Luyindama(Donk)- Marcao(Ozornwafor) - Sarrachi(Taşdemir)

Taylan(?) - Belhanda(Kılınç)

Feghouli(Sekidika) - Arda(Akbaba) - Onyekuru(Halil Dervişoğlu)

Diagne(Babel)

Taylan'ın alternatifi yok elimizde. Oraya genç, scout transferi düşünülebilir.

Her ne kadar memnun olmasak da Belhanda bu sezon götürebilir orayı.

Muhtemel geleceklere bakalım ;

Mohamed => Gelirse, Diagne gider. Derinlik artmaz ama kalite artar.

Kaan Ayhan => Luyindama'yı yedekler. Böylece Taylan için Donk alternatifi oluşabilir ki yine de aynı performansı alamayız.

İrfan Can Kahveci => Belhanda yerine oynar. Taylan - İrfan güzel olabilir. Belhanda ise kenarda güzel bir alternatif olarak kalabilir.

Bunların içinde en acili bence forvet. Umarım yönetim tüm eksikleri kapatır.

Bruma'yı 12 milyon euroya aldık ama genç olduğu için zarar bile etmedik hatta ufakta olsa kar yaptık. Bruma şuan piyasadan silindi mesela ama yatırım yapacaksan 18-19 yaşındaki futbolculara yapacaksın zarar etme şansın nerdeyse çok az.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mesela o dönem Terim, Samatta ve Tetteh'i istemişti. 10 milyona ikisini de alamamıştı yönetim. Çok acayip.

23 yaşındaki Onyekuru'yu 5 milyona kapattığımız yerde İrfan için 12-14 istiyor kitapsızlar.

Hoca irfan için tecrübeli genç oyuncu demişti. bu söylemlerde fiyat arttırır knk.

+ Adamlar euro performansını da fiyatlamışlar.

Göksel 10 + Emre K istiyor diye haber servis edilmişti gündüz.

Umarım bu paralara evet demezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt