Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.865
- 7.749
- 843
Daha 6 numaraya yedek alamazken, bu yönetimden aynı anda sağbek - forvet - stoper - çift yönlü ortasaha transferi bekleyen renktaşları acilen psikolojik destek almaya davet ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok büyük kazıktı27 yaşındaki Diagne'ye 13 milyon euro verince adamlar doğal olarak ister tabi
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Top rakipteyken öyle ama İrfan olmayacaksa da bir şekilde eldeki oyuncularla orayı kapatacağız. Başta Taylan olmak üzere Emre K. ve Soso'nun sağlıklı ve formda olmaları çok önemli. Bunlar formda olduğunda takım bir şekilde hızlı düşünüp hızlı çıkıyor atağa ama işin içine Arda - Belhanda - Soso birlikte girdiğinde ki üstüne bir de Emre A. ekleniyor al ver al ver Linnes'e at geri dön oyunundan çıkamıyoruz. Henry'nin yanına bir de MuMo gelirse çok iyi olacağını düşünüyorum. En kötü ihtimalle Seri yarım sezon kiralanabilir. Orta sahayı hızlı geçebilecek bir oyun oynadığımız sürece her maç skor üretiriz iyi bir forvet ve Henry ile. Ligin en az gol yiyen takımıyız şu an. Ben umutluyum bu sezondan.Bizim orta saha cok zayif fener ve bjka gore malesef sampiyon olamayız
sag bekte serbest kalan epey iyi oyuncular var, oraya onlardan birini monte etmek lazimKaani sag bek yaptim ben. Sola hucumu iyi bir bek aliriz seneye insallah
Muslera
Kaan Luyindama Marcao Saracchi
Taylan Ndashimiye
Halil İrfancan onyekuru
Mohammed

Bruma'yı 12 milyon euroya aldık ama genç olduğu için zarar bile etmedik hatta ufakta olsa kar yaptık. Bruma şuan piyasadan silindi mesela ama yatırım yapacaksan 18-19 yaşındaki futbolculara yapacaksın zarar etme şansın nerdeyse çok az.Çok büyük kazıktı
Biz serbest iyi oyuncu alamiyoruz kisag bekte serbest kalan epey iyi oyuncular var, oraya onlardan birini monte etmek lazim
Gazisehir'i yenersek Basaksehir'i de yenebilie3 transfer daha lazım ve transferler hazır olana kadar puan kaybetmememiz lazım![]()
Bruma'yı 12 milyon euroya aldık ama genç olduğu için zarar bile etmedik hatta ufakta olsa kar yaptık. Bruma şuan piyasadan silindi mesela ama yatırım yapacaksan 18-19 yaşındaki futbolculara yapacaksın zarar etme şansın nerdeyse çok az.
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
23 yaşındaki Onyekuru'yu 5 milyona kapattığımız yerde İrfan için 12-14 istiyor kitapsızlar.