Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportcell yayınını izliyorum Wba muhabiri aynen şunları söyledi " Diagne gerçekten Wba nın istediği kriterde bir golcü aradığımız forvet bana heyecan veriyor sam allardyce da diagneyi çok istiyor ceza sahasında kritik bitirici vuruşları yapabilecek bir golcü tek aday diagne değil benteke de var ama diagneyi daha yakın görüyorum 800.000 pound kiralama bedeli ve sene sonunda diagnenin takımına tekrar geri dönmesi olarak bir anlaşma olacak " dedi.
Ne yapip edip bu adami satmaliyiz. Kiralik falan olmamali

Eskiden transfer sezonlarını severdim artık son gün gelsin diye bekliyorum. Albayrak'ın transferlerden sorumlu kişi olma rezaleti ciddi anlamda beni delirtiyor

Bursa'nin 25 kisilik kadrosunda 20 kisi Bursa alt yapisindan.

-Onur Atasayar
-Cüneyt Köz
-Burak Altiparmak
-Aykut Akgün
-Özer Hurmaci

Sadece bunlar alt yapidan degil. Inanilmaz bir olay bence bu. Alt yapidan kurdugun takimla TFF 1.Lig'de playoffu zorluyorlar.

@Yusuf Ciftci Maçın yayınlandığı zamanda Beşiktaş-Göztepe maçı vardı.Bu pozisyon pek gündeme denk gelmedi.Atıyodu burda da gol olmadı..

Malatya macinda da beraberlik golunu uzaktan az daha yaziyordu ama ust direkte patladi. Sutlari cok iyi. Antalya ve Konya maclarinda attigi goller kalite. Bjk’ye attigi golde cok iyiydi. Forvet degilde daha cok kanat oyuncusu olur gibi.

Hocamın bu hafta son şansı eğer Kerem'i ilk 11 Oynatmaz ise bende iflah olmaz bir Ahmed Arif Kesen tarikatı üyesi olacağım.

Malatya macinda da beraberlik golunu uzaktan az daha yaziyordu ama ust direkte patladi. Sutlari cok iyi. Antalya ve Konya maclarinda attigi goller kalite. Bjk’ye attigi golde cok iyiydi.
Tr liginden herhangi bir topçu alınmasına karşıyım artık bir tane bile istemiyorum norveçli balıkçılara bile okeyim

Ben kolay oyuncu begenmem vedat 18e gitti hala begenmiyorum ama bu arkadasta is var. 3m falan bedava kumar resmen
Tutmazsa en kötü 2-3 milyon euroyaya satarsın..
Malatya macinda da beraberlik golunu uzaktan az daha yaziyordu ama ust direkte patladi. Sutlari cok iyi. Antalya ve Konya maclarinda attigi goller kalite. Bjk’ye attigi golde cok iyiydi. Forvet degilde daha cok kanat oyuncusu olur gibi.
Golcülüğünü geçtim maçın son dakikası da olsa çabalıyo mücadele ediyo.İlk geldiği zamanlar sahada yürüyemiyodu hazırladılar.Rizespor maçı onun için başlangıç oldu..

Kuzey ligleri özel ilgi alanım. Hiç birinin olmayacağını biliyorum ama şöyle bir liste yapayım, bize uyacak şekilde;

Júnior Brumado - Oyuncu profili 20/21 - 21 yaşında Pivot santrafor. Biraz savruk. Büyük potansiyel olarak görülüyordu ancak beklentiyi karşılayamadı. Yakın bir zamanda patlama yapması muhtemel.

Ibrahim Sadiq - Oyuncu profili 20/21 - Nordjaelland'ın Gana'da kurduğu akademisinden. Yine büyük potansiyel. Daha çok kanatta tercih ediliyor. Bu sene doğru düzgün süre alamadı.

Allan Sousa - Oyuncu profili 20/21 - Hareketli forvet. Yine kanat oynayabiliyor. Babel gibi ama biraz daha hızlısı. İstatistikleri bu sene iyi.

Haji Wright - Oyuncu profili 20/21 - Tam Fatih Terim santraforu. Schalke'de falan tutunamamış ama bu sene Danimarka'da iyi işler yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt