Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
2000 kadrosu ve ft.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapip edip bu adami satmaliyiz. Kiralik falan olmamaliSportcell yayınını izliyorum Wba muhabiri aynen şunları söyledi " Diagne gerçekten Wba nın istediği kriterde bir golcü aradığımız forvet bana heyecan veriyor sam allardyce da diagneyi çok istiyor ceza sahasında kritik bitirici vuruşları yapabilecek bir golcü tek aday diagne değil benteke de var ama diagneyi daha yakın görüyorum 800.000 pound kiralama bedeli ve sene sonunda diagnenin takımına tekrar geri dönmesi olarak bir anlaşma olacak " dedi.
Daha görülecek bi tarafı kalmadı benceİyi bir kadroda yine iş görebilir gibi
Kadroyu değiştirirken bazı tanıdık isimlerin o geçiş aşamasında kalması önemli bence
Güzel bir kadro ile de görmek lazım
10Yeni transferlerin karantina süresi resmi olarak kaç gün?
Ben kolay oyuncu begenmem vedat 18e gitti hala begenmiyorum ama bu arkadasta is var. 3m falan bedava kumar resmenSözleşmesi seneye bitiyo şu an 3-4 milyon arası teklif gelirse satılır.Montpellier takımının 2 milyon euro civarı bi teklif yaptığı sosyal medyada konuşuluyo..
Ne diyonAdim Zeyno.Memoli?Yalnizca is arkadaslarim bana memoli der.
@Yusuf Ciftci Maçın yayınlandığı zamanda Beşiktaş-Göztepe maçı vardı.Bu pozisyon pek gündeme denk gelmedi.Atıyodu burda da gol olmadı..
Ara sira boyle replikler alıntılıyorum.nobete ilginclik katiyor.Ne diyon
Tr liginden herhangi bir topçu alınmasına karşıyım artık bir tane bile istemiyorum norveçli balıkçılara bile okeyimMalatya macinda da beraberlik golunu uzaktan az daha yaziyordu ama ust direkte patladi. Sutlari cok iyi. Antalya ve Konya maclarinda attigi goller kalite. Bjk’ye attigi golde cok iyiydi.
Sigdursun?Tr liginden herhangi bir topçu alınmasına karşıyım artık bir tane bile istemiyorum norveçli balıkçılara bile okeyim
Tutmazsa en kötü 2-3 milyon euroyaya satarsın..Ben kolay oyuncu begenmem vedat 18e gitti hala begenmiyorum ama bu arkadasta is var. 3m falan bedava kumar resmen
Golcülüğünü geçtim maçın son dakikası da olsa çabalıyo mücadele ediyo.İlk geldiği zamanlar sahada yürüyemiyodu hazırladılar.Rizespor maçı onun için başlangıç oldu..Malatya macinda da beraberlik golunu uzaktan az daha yaziyordu ama ust direkte patladi. Sutlari cok iyi. Antalya ve Konya maclarinda attigi goller kalite. Bjk’ye attigi golde cok iyiydi. Forvet degilde daha cok kanat oyuncusu olur gibi.
Cikarsa daha kotu alamicazHalilin içinden harry kane çıkmasını beklemekten başka yapacak bişey yok