Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben degisecegini (dusurulmesini kastediyorum) zannetmiyorum. Dedigim gibi gundem ve o gunku sartlar ne getiriyorsa bir anda ona gore karar alinir. Zaten burada uzun vadeli proje yok, kimin arkasi gucluyse bir gece ansiz karar degisiyor. Fener'in elinde 20'ye yakin yabanci var, dusurmeye kalksalar ilk once bunlarin sesi cikar. Ayrica RTE'nin ne istedigi onemsiz, kendisi TFF baskani olmak istiyorsa aday olsun :)
yanlış düşünüyorsun muhterem sen gerçekten tüpçünün, Nihat Özdemir'in TFF başkanlığı yaptığını mı düşünüyorsun? o iş 2011 de rte platini ile görüştükten sonra , Suat kılıçı spor bakanı yaptığında bitmişti, hani Hakan Şükür ile İbrahim Kutluayı zoraki emirle türk futbolunun içine sokmuştu , birşeyler oluyordu o aralar hatırlayalım , işte tam 10 yıldır TFF başkanları kukla olarak duruyor orada

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan hala irfan peşinde koşuyorlar ya. Sağda adam kalmadı Oğulcan sakat, Feg durumu ciddiymiş. Sekidika gönderilcek. Al viscayı onyekuru ile beraber vura vura gitsinler be

Daha iyi işte Kerem’i kazanırız. 30’luk Viscaya verecekler 7-8 sonra hiçbir yere de satamıcaz ne gerek var. Elimizde satılamayacak cok sayıda adam var zaten

Mevcut takımda illa biri kadro dışı kalacaksa o isim Emre akbabadır.Hem Galatasaray'a Hem kendine ihanet ediyor.Üstüne zamlı sözleşme istiyor.

Bence Luyindamayi satmaya çalışıyorlar ama gitmiyor, ondan kadro dışı kalmıştır.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Galatasaray, DeAndre Yedlin ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun menajeri şu an kulübü Newcastle ile fesih görüşmeleri yapıyor. Görüşmeler tamamlandığında DeAndre Yedlin bedelsiz olarak Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.
(Diyagonal Haber)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Benim bildiğim bu Diyagonal Haber sallamasyon biraz tutan haberine rastlayan oldu mu?

yanlış düşünüyorsun muhterem sen gerçekten tüpçünün, Nihat Özdemir'in TFF başkanlığı yaptığını mı düşünüyorsun? o iş 2011 de rte platini ile görüştükten sonra , Suat kılıçı spor bakanı yaptığında bitmişti, hani Hakan Şükür ile İbrahim Kutluayı zoraki emirle türk futbolunun içine sokmuştu , birşeyler oluyordu o aralar hatırlayalım , işte tam 10 yıldır TFF başkanları kukla olarak duruyor orada

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biliyorum o yuzden kucuk bir mizah ile kendisi cok merakliysa TFF baskani olarak dursun diyorum :) Yani 'gizlice' yurutmesinler artik ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt