Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasa zaten müsait ama İrfan'a vereceklerini sanmıyorum ben. Almada'yı ciddi şekilde istiyorlarmış. Onun transferi de bizim Mohammed gibi biraz galiba, bir taraf yalanlıyor diğer taraf istiyor

Thiago Almada? City, United, İnter, Atleti’den sıra gelirse..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Gülecekler, aşağılayacaklar, hadi lan böyle kadro mu olur bize Seri değil Youssouf lazım diyenler olacaktır elbet.

Amma özellikle şu kadroyu çok isterim. Seri dışında aynı özellikte başka birini alamayacağımız ve hocanın da Seriyi istediğini bildiğim için yazdım.

Şöyle ki 2 tane gole dönük hızlı kanat yapacaksın. (Keremi hoca oynamaz Oğulcanı filan tercih eder max ama Kerem şart bu takıma.) Bu 2 kanat da defans arkasına sarkabilen hızlı ve skorer kanatlar olacağı için bunlara Seri gibi pas atacak bir 8 no şart. Arkalarında da hızlı 2 bek olacak kanatları otoban yapacağız.

Zaten arka tarafa güveniyorum hala zor gol yiyoruz. İleriyi böyle skorer ve dinamik yaparsak bence coşarız.

Takdir siz rdaşlarımın.
20210126_145937.webp

Manu transferini bitirmeye calisiyoruz dedikten sonra el watan video konferans araciligiyla bir gorusme gerceklestirdigimizi yazdi. Muhtemelen gorusmeleri Davila yurutuyor, yoksa bu Manu nereden aliyor bu bilgileri.

Belhanda manuya istihbarat vermeye gidiyor

Gülecekler, aşağılayacaklar, hadi lan böyle kadro mu olur bize Seri değil Youssouf lazım diyenler olacaktır elbet.

Amma özellikle şu kadroyu çok isterim. Seri dışında aynı özellikte başka birini alamayacağımız ve hocanın da Seriyi istediğini bildiğim için yazdım.

Şöyle ki 2 tane gole dönük hızlı kanat yapacaksın. (Keremi hoca oynamaz Oğulcanı filan tercih eder max ama Kerem şart bu takıma.) Bu 2 kanat da defans arkasına sarkabilen hızlı ve skorer kanatlar olacağı için bunlara Seri gibi pas atacak bir 8 no şart. Arkalarında da hızlı 2 bek olacak kanatları otoban yapacağız.

Zaten arka tarafa güveniyorum hala zor gol yiyoruz. İleriyi böyle skorer ve dinamik yaparsak bence coşarız.

Takdir siz rdaşlarımın. Ekli dosyayı görüntüle 110225

hadi lan böyle kadro mu olur

Şu YouTuber’ lara ayar olduğum kadar kimseye ayar olmuyorum şimdi de yalan duyum vermeye mi başlamışlar

Şu yönetim gitse de kolpacı rodop gibiler de beraberinde yok olup gitse. Andropoz herif yaw dün yaptığı yalan dolan haberden sonra bile konuşan babasıymış diye kıvırdı.

Koskoca barcanin borcu 1.5 milyar dolar diyip battilar diyorlar :) adamlar tl kazanmıyor euro kazaniyor ustune pandemi olmasa gelirlerleri 1 milyar dolara yakin. Isteseler 5 senede kapatir yani adamlar. Peki gsli fenerli bjkli kardesim senin borcun para biriminle ne kadar :D

Thiago Almada? City, United, İnter, Atleti’den sıra gelirse..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
İnşallah oralara gider. Fransa liginin doğru lig olacağını düşünsem de Marsilya'nın doğru takım olduğunu düşünmüyorum ama 3 gündür ciddi şekilde Marsilya haberleri çıkmış. Kime geliyorsa gelsin ama gelsin artık şu Avrupa'ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt