Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.612
- 6.944
- 1.248
Diagneyi kimse aratmaz kardeşim.bu Mostafa Mohamed denilen cocogu alirsak, elimizde fena patliyacak gibi bir his var icimde dagne yi bile aratacak . umarim yanilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagneyi kimse aratmaz kardeşim.bu Mostafa Mohamed denilen cocogu alirsak, elimizde fena patliyacak gibi bir his var icimde dagne yi bile aratacak . umarim yanilirim
too much metafor
rodop da 2 transfer diyorGurrpegi 4+1 demisti
Bu da simdi dervisoglu Mohammed onyekuru irfancan deandre + Youssouf dedi 6 oldu.
Deandre firsat oldu galiba
Rodop kaan ayhan mi dedi xdrodop da 2 transfer diyor
Hem tff limitini hem ffp olayini nasil asacagiz bakalim, oyuncu satabilecegimizi sanmiyorum. Şasiririz inş.2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi
- paylaş
- araştır
- ara
Güzel yazmis
- 464
son gün geldiğinde, halil ibrahim soframızda pilav üstü kurufasulyemizi yer, televizyon karşısında amerikan pastası filmini izlerken patlamış mısırımızı, kayısımızı götürür, en son da keyif kahvemizi içeriz.
26 Ocak 2021 15:09 · mocuishle
Sen bilirsin kim su mocuishle?Seni hiç iyi görmüyorum son dönemde.
Seni hiç iyi görmüyorum son dönemde.
Yedlin gelecek gibi sanki. Valla eğer Mohamed'de gelirse gayet güzel kadro oluyor. Şampiyonluk için yeterli olur bence. Ben kadro yapmayı seviyorum, bu ikisi gelmiş gibi bir daha yapayım.
Muslera
Yedlin - Luyindama - Marcao - Sarrachi
Taylan - Belhanda
Feghouli - Arda - Onyekuru
Mohamed
Yedekler : Okan - Linnes - Donk - Taşdemir - Kılınç - Akbaba - Kerem - Babel - Diagne - Oğulcan.
21 dışında kalanlar : Fatih - Ozornwafor - Şener - Sekidika - Bartuğ - Ömer Bayram - Etebo - Ali Yavuz Kol.
İlla ki gidenler olacaktır ama bence gayet yeterli kadro.
benim anladığımRodop kaan ayhan mi dedi xd
2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi
- paylaş
- araştır
- ara
Güzel yazmis
- 464
son gün geldiğinde, halil ibrahim soframızda pilav üstü kurufasulyemizi yer, televizyon karşısında amerikan pastası filmini izlerken patlamış mısırımızı, kayısımızı götürür, en son da keyif kahvemizi içeriz.
Irfan icin ne dedibenim anladığım
muhammed + yedlin
2020 - 2021 sezonu ara transfer dönemi
- paylaş
- araştır
- ara
Güzel yazmis
- 464
haydaaa ortalık karışır dransfer şov başlıyor
Bunlar toshak mi geciyorlar
Seyimin youtuber i kim bu dangalak ya.YouTuber bile duyumcu olmuş kancık ağızlı bunların hepsi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Irfan icin ne dedi
Ben ciddi algıladım ama emin değilimBunlar toshak mi geciyorlar