Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakipten top kapma süremiz yüksektir büyük ihtimalle o yüzden mücadeleci 6 lazım ona kesinlikle katılıyorum ama kesinlikle yusuf yeterli bir oyuncu değil oraya.Ayrıca 6 numaradan ziyade çok acil bir hucum yönü yüksek orta saha lazım çünkü kapanan maçlarda orta sahada kimse dikine gidemediği için boş boş top çeviriyoruz.Ayrıca orta sahamızda şut atan adam olmaması da bunun sebeplerinden biri.
Bence 8-10 transferi 6 numara transferinden daha önemli ki eğer alacağımız 6 numara yusufsa zaten gereksiz transfer

Afrika Şampiyonlar Ligi'nde 12 maçta 5 gol ve 2 asistti var..
Onu bende gördüm güzel bir istatistik.Çok iyi takımlar olmasa bile bizim lig ayarında bir turnuva sayılır.30-40 milyon euroluk takımlar var.

Umarım çok iyi çıkar, sadece kapalı kutu.Artık bu tarz transfer yapmalıyız kesinlikle karşı değilim.

ayrıca yedlin çok ilginç bir adam.bir kaç maç oynar herkes beke bak uçak gibi 40 yıllık gsli gibi oynuyor der.1 maç oynar millet efsane söver.Çok dengesiz bir adam ara sıra mala bağlıyor.

Mohamed kafaları sağlam bir santrfor. Peki biz kenardan orta yapabiliyor muyuz? En son ne zaman kenar ortasıyla gol bulduk hatırlayan var mı? Bize Pato tarzında sprinter bir forvet daha şart gibi geliyor.

kramponu rakibin ağzına sokacak bir ortasahaya ihtiyaç var

özellikle sert ve büyük maçlarda

Herkes mohamed hevesini aldımı birazdan st etien haberleri gelmeye başlar

Sabaha kadar idare edicek şekilde dozunuzu alın yarın sabah tekrar transfer ederiz

Onu bende gördüm güzel bir istatistik.Çok iyi takımlar olmasa bile bizim lig ayarında bir turnuva sayılır.30-40 milyon euroluk takımlar var.

Umarım çok iyi çıkar, sadece kapalı kutu.Artık bu tarz transfer yapmalıyız kesinlikle karşı değilim.
İnşallah iyi çıkar da forvet aramayız..

Nihat abi ve Şeytan Rıdvan buralarda oldukça sınır mınır gelmez.
Mayıs'ta erken seçim olur. iktidar değişir Nihat Abi'yle Rıdvan giderse bir ihtimal olabilir.
Birşey olmaz bu sefer koç beyi Atatürkçülükten girip yolunu bulur.
Her dönem herkese aynı anda yanlayan bir kurum bunlar.
Bu konuda biraz milliyetçi kadroya sahip kimsenin hakkını yedirtmeyecek bir hükümet olması gerekiyor. Milliyetçilik oynayan kadro demiyorum yanlış anlamasın.

Kaç gün kaldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt