Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu bende gördüm güzel bir istatistik.Çok iyi takımlar olmasa bile bizim lig ayarında bir turnuva sayılır.30-40 milyon euroluk takımlar var.Afrika Şampiyonlar Ligi'nde 12 maçta 5 gol ve 2 asistti var..
Fb maçında takoz bi kafa golü bekliyomYaklaşiyor
yok işte iyi niyetli düşünüyorum öyle oyaliyorlar mi acaba, belki de uzun zamandır gedsonla falan ilgileniyorlardirO zaman çikolatayla istemeye gittiğimiz resimde montaj![]()
Öyle de bu taraftar Saracchiye katlanıyor yav bu adama da katlanır illakiayrıca yedlin çok ilginç bir adam.bir kaç maç oynar herkes beke bak uçak gibi 40 yıllık gsli gibi oynuyor der.1 maç oynar millet efsane söver.Çok dengesiz bir adam ara sıra mala bağlıyor.
İnşallah iyi çıkar da forvet aramayız..Onu bende gördüm güzel bir istatistik.Çok iyi takımlar olmasa bile bizim lig ayarında bir turnuva sayılır.30-40 milyon euroluk takımlar var.
Umarım çok iyi çıkar, sadece kapalı kutu.Artık bu tarz transfer yapmalıyız kesinlikle karşı değilim.
Florentino-Yedlin-Mostafa paketi
var bir hayalimiz
Birşey olmaz bu sefer koç beyi Atatürkçülükten girip yolunu bulur.Nihat abi ve Şeytan Rıdvan buralarda oldukça sınır mınır gelmez.
Mayıs'ta erken seçim olur. iktidar değişir Nihat Abi'yle Rıdvan giderse bir ihtimal olabilir.