Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nando
Yedlin Ferro Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Arda Irfan Onyekuru
Mohamed
diagne - Mohammed
Luyindama - Irfan
olursa hersey
Eğer hocanın bu net hedefi sadece bu yarım sezonluk değil sürekliyse ,bende bu kadroyla bi bok yapamayacağımızı net biliyorum hayrimuslera
yedlin luyindama marcao saracchi
yusuf
kılınç taylan irfan onyekuru
mostafa
hocanın hedefinde bu olduğunu NET biliyorum
Kılınç hiç Terimlik adam değilmuslera
yedlin luyindama marcao saracchi
yusuf
kılınç taylan irfan onyekuru
mostafa
hocanın hedefinde bu olduğunu NET biliyorum
Eğer hocanın bu net hedefi sadece bu yarım sezonluk değil sürekliyse ,bende bu kadroyla bi bok yapamayacağımızı net biliyorum hayri
rıdvandan korkmuyorlar rıdonun arkasındakinden korkuyorlarRıdvan’ına da, Koç’una da, Göksel’ine de... Rıdvan çakallık yapıyor; gazeteciler, twitter’daki duyumcu sığırlar bunu duyuyor da yönetim mi duymuyor? Çıksınlar “Rıdvan şeytanlık yapmayı bırak, Galatasaray düşmanlığından vazgeç, futbolcunun aklını karıştırma” diye açıklama yapsınlar. Bunu Muriqi transferinde yapmadılar, herif rahatça her türlü pisliği yaptı. Rıdvan’dan mı korkuyor koskoca Galatasaray yönetimi?
Şimdi değil
Irfan fenerliyse Babasi neden yalan atiyo Galatasasarayli diyr birakin bu isleri yawArkadaşlar duyum istiyorsanız içinizden biri olarak alın size gerçek duyum. Taylan antalyalinin abisi ergün antalyalı 11 senedir ve hala beraber çalışmakta olduğum fraport tav da beraber çalıştığımız iş arkadasim ve şu anda tatil de taylanin yanında. irfan la taylan da can ciğer olduğu icin aynı şeyi bende söyledim olm taylan oğulcan irfana baskı yapmıyor mu diye sordum aynen bana dediği şu: su anda ne taylan ne irfan hiç bişey bilmiyor bişey yapamıyorlar irfan fenerbahçeli ama Galatasarayı istiyor ama kanka deli paralar dönüyor inan kimse ne olduğunu bilmiyor dedi.