Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crotone Junker'i almak istiyormus 2 milyon teklif etmis

Dün ben bu iblisin İrfan Can’ın transferine taş koymaya çalıştığını söylemiştim. Demek ki haklıymışım.

Mohamed instagramda Galatasaray sayfalarının kendisi için attığı hikayelere bakıyor bu arada. Gelmek istemeyen adam niye Gs sayfalarında dolansın. Ayrıca gelmek istemiyorsa ismi Mohamed olan oyuncuyu ikna edememek de Türkiyede sadece bizim yönetimin başarabileceği bişey.

Rıdvan’ına da, Koç’una da, Göksel’ine de... Rıdvan çakallık yapıyor; gazeteciler, twitter’daki duyumcu sığırlar bunu duyuyor da yönetim mi duymuyor? Çıksınlar “Rıdvan şeytanlık yapmayı bırak, Galatasaray düşmanlığından vazgeç, futbolcunun aklını karıştırma” diye açıklama yapsınlar. Bunu Muriqi transferinde yapmadılar, herif rahatça her türlü pisliği yaptı. Rıdvan’dan mı korkuyor koskoca Galatasaray yönetimi?

muslera
yedlin luyindama marcao saracchi
yusuf
kılınç taylan irfan onyekuru
mostafa

hocanın hedefinde bu olduğunu NET biliyorum
Eğer hocanın bu net hedefi sadece bu yarım sezonluk değil sürekliyse ,bende bu kadroyla bi bok yapamayacağımızı net biliyorum hayri

Bu şeytan ve kuduruk fbliler bu kadar alevlendiyse, şampiyon olursak ülkede büyük bir pskolojik travmaya neden olabiliriz. Bu sefer her zamankinden daha çok istiyorum şampiyonluğu. Allah'ım nasip et..

Rıdvan Yorumculuk süsü vererek Türk Futbolunu yönetiyor , Cezaları açıklıyor , Gerekli yerlere mesajlar iletiyor . Artık kabak tadı veriyor

Ben hâlâ Seri'yi alacağız diye düşünüyorum orta sahaya

muslera
yedlin luyindama marcao saracchi
yusuf
kılınç taylan irfan onyekuru
mostafa

hocanın hedefinde bu olduğunu NET biliyorum
Kılınç hiç Terimlik adam değil

Luyi'yi yazmandan dolayı alkışlamak amacıyla alıntıladım, Donk yeaa diye kafa açanlar gelmeden gidiyorum.

O zaman bende bir komplo teorisi paylaşayım size. Mesut Rte'nin casusu olur fb'de.ilerleyen yillarda görürsünüz

Rıdvan’ına da, Koç’una da, Göksel’ine de... Rıdvan çakallık yapıyor; gazeteciler, twitter’daki duyumcu sığırlar bunu duyuyor da yönetim mi duymuyor? Çıksınlar “Rıdvan şeytanlık yapmayı bırak, Galatasaray düşmanlığından vazgeç, futbolcunun aklını karıştırma” diye açıklama yapsınlar. Bunu Muriqi transferinde yapmadılar, herif rahatça her türlü pisliği yaptı. Rıdvan’dan mı korkuyor koskoca Galatasaray yönetimi?
rıdvandan korkmuyorlar rıdonun arkasındakinden korkuyorlar

200.gif

Çocukluk zamanlarımda bile bu şeytan bana antipatik gelmişti, artık iyice nefret etme boyutuna geldi. Suratını görünce küfredesim geliyor..

Arkadaşlar duyum istiyorsanız içinizden biri olarak alın size gerçek duyum. Taylan antalyalinin abisi ergün antalyalı 11 senedir ve hala beraber çalışmakta olduğum fraport tav da beraber çalıştığımız iş arkadasim ve şu anda tatil de taylanin yanında. irfan la taylan da can ciğer olduğu icin aynı şeyi bende söyledim olm taylan oğulcan irfana baskı yapmıyor mu diye sordum aynen bana dediği şu: su anda ne taylan ne irfan hiç bişey bilmiyor bişey yapamıyorlar irfan fenerbahçeli ama Galatasarayı istiyor ama kanka deli paralar dönüyor inan kimse ne olduğunu bilmiyor dedi.
Irfan fenerliyse Babasi neden yalan atiyo Galatasasarayli diyr birakin bu isleri yaw

gedson fernandes'i 1.5 yilligina kiralayabilirsek gelecek sene icin müthis bir hamle olur

ndiayşmeyi ve tetteh'i bu kulübe alın yönetim
acil

Yazin da son günler böyleydi o geliyordu bu gidiyordu son gün Galatasaray transferi kapattı haberine hazır olun sonra hayal kırıklığına uğruyoruz.. Bunlar kimseyi alamaz onyekuru biraz eğri büğrü bir adam olsaydı dün fb-erzurum maçında 60. Dakika oyuna girmişti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt