Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canlı yayında kendi açıkladı; FB yönetiminden habersiz aramış Göksel Gumusdağ'ı.Pazarlik yapmış, olasılıkları sormuş.Rakam da verdi."Ne kadar istiyoruz sunuz, Galatasaray ne veriyor" diye.Örnek de verdi,10 milyon Euro istiyor diyor.Aradaki fark 1 milyon Euro olursa İrfan'a sorarım,2 milyon Euro olursa direkt FB'ye veririm dedi diyor.Sonrasi malum,FB yönetimini haberdar ediyor, onlar da talip oluyor.Belirtigi rakamlar da 10+bir oyuncu istenmiş GS'den diyor.Ancak GS 8,FB 9 verirse İrfan'a sorarım;FB 10 verirse direkt satarım demiş.Olay bu.
Kölemi satiyor?

Onyekuru gelmese Teixeira iyi olurdu. Aslında Teixeira son zamanlarda santrafor olarak oynadı denenebilir. Marcinho'yu tanımam etmem ama 24 yaşında boşta Brezilyalı sağ bek kağıt üstünde çok iyi duruyor :asd:
Ünal Başkan olsaydı akşam votkasını yudumlarken bi telefon trafiği yapıp sabaha formayı giydirirdi alex teixeira'ya.

content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/1611698752243801018394.jpg

Sen bu son twitte ne.demek istedigini anladin mi?
Ben baya bir takip ettim bu Mısır basınını. Problem Mohamed'den çok menajeri'nin Fransa diye ısrar etmesiydi. Onu ikna etmeye çalışıyor olabilir. Twitte Mohamed'in Galatasaray'ın teklifini değerlendirdiği şeklinde bir anlam çıkıyor. Bazı sayfalar sabah olan haberi akşam falan giriyor. Çok karmaşık. Millet her haberi paylaşıyor. Bir bakıyorum, dün olan haberi başka bir sayfa Copy-paste yapmış onu falan paylaşmışlar.

Şaka maka Marcinho'yu alalım hakikaten 24 yaşında boşta Brezilyalı sağ bek. 2.8 milyon euro değeri gözüküyor. 2 yıl önce Milli takıma da çağrılmış. Büyük ihtimal defansif yönü zayıf ama hücumcu bir bek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt