Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Ne diyo acaba![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyo acaba![]()
hani hethavat yenferud betfasıle iktirab mustefa Mehmet men el netkal eli Chalatasaray yazıyor, okuyorum ama anlamını bilmiyorum
Ne diyo acaba![]()
Son detaylar görüşüyor akşam saatlerinde mohamed zamalek ile Galatasaray'a gitme konusunda görüştü kalması için yapılan yoğun isteğe rağmen gitmek istediğini zamaleke bildirdi fransayi birinci hedef koyan mohamed bunun olmamasından sonra Türklere yöneldi öncelikle kiralık sonraki yıllarda Türkiye de kalacağı.bir anlaşma olacak ödeme planı üzerinde anlaşma aranıyor dedi
Ne diyo acaba![]()
Abi Arapça konuşmaya izin ver,böyle zevki çıkmıyorKonuya intikal etmiş durumdayım.

Ne diyo acaba![]()
Son detaylar görüşüyor akşam saatlerinde mohamed zamalek ile Galatasaray'a gitme konusunda görüştü kalması için yapılan yoğun isteğe rağmen gitmek istediğini zamaleke bildirdi fransayi birinci hedef koyan mohamed bunun olmamasından sonra Türklere yöneldi öncelikle kiralık sonraki yıllarda Türkiye de kalacağı.bir anlaşma olacak ödeme planı üzerinde anlaşma aranıyor dedi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anne tarafı Arap göçmeni Tarsuslu anaannem öğretmişti Kur'an falan öğretirkenarapça biliyor muydun üstat?
Bunu söylemeseydin iyiydiAnne tarafı Arap göçmeni Tarsuslu anaannem öğretmişti Kur'an falan öğretirken
doğru okuyabilmismiyim ben?Anne tarafı Arap göçmeni Tarsuslu anaannem öğretmişti Kur'an falan öğretirken

Şimdi her şeyi sorarlar diyosun demiBunı söylemeseydin iyiydi

Kaç kaaçŞimdi her şeyi sorarlar diyosun demi
Hep etiketleyeceğim.Şimdi her şeyi sorarlar diyosun demi

Hacı sen nerdesin ya.Son detaylar görüşüyor akşam saatlerinde mohamed zamalek ile Galatasaray'a gitme konusunda görüştü kalması için yapılan yoğun isteğe rağmen gitmek istediğini zamaleke bildirdi fransayi birinci hedef koyan mohamed bunun olmamasından sonra Türklere yöneldi öncelikle kiralık sonraki yıllarda Türkiye de kalacağı.bir anlaşma olacak ödeme planı üzerinde anlaşma aranıyor dedi
Anne tarafı Arap göçmeni Tarsuslu anaannem öğretmişti Kur'an falan öğretirken
Tum forumun varligini satsak gene alamayiz gibiAbi senin kriptoları toplasak anca alırız bunu.