Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hani hethavat yenferud betfasıle iktirab mustefa Mehmet men el netkal eli Chalatasaray yazıyor, okuyorum ama anlamını bilmiyorum
TastyOptimalHamadryas-small.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son detaylar görüşüyor akşam saatlerinde mohamed zamalek ile Galatasaray'a gitme konusunda görüştü kalması için yapılan yoğun isteğe rağmen gitmek istediğini zamaleke bildirdi fransayi birinci hedef koyan mohamed bunun olmamasından sonra Türklere yöneldi öncelikle kiralık sonraki yıllarda Türkiye de kalacağı.bir anlaşma olacak ödeme planı üzerinde anlaşma aranıyor dedi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son detaylar görüşüyor akşam saatlerinde mohamed zamalek ile Galatasaray'a gitme konusunda görüştü kalması için yapılan yoğun isteğe rağmen gitmek istediğini zamaleke bildirdi fransayi birinci hedef koyan mohamed bunun olmamasından sonra Türklere yöneldi öncelikle kiralık sonraki yıllarda Türkiye de kalacağı.bir anlaşma olacak ödeme planı üzerinde anlaşma aranıyor dedi

arapça biliyor muydun üstat?

Bitmek uzere olan transferler mohamed ve yedlin belliki.buna da şükür.yousuf ve 8 numarayi da halledelim

Hacı sen nerdesin ya.

2 gündür Arapça bilen birini arıyoruz bizde.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bu Sportcell'deki elemanlar ağır kolpacı canlı yayınlarını filan izleyip prim vermeyin.

İrfancan Transferindeki Büyük Sır diye başlık atmışlar açtım izledim yarım saat üşenmeden

Büyük Sır: İrfancan Galatasaraylıymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt