Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Irfan fenere gitmez bana kalırsa. Ibb'de kalır bize gelemezse, veya avrupadan bir teklifi bekler.
Kankilerinle beraber oynamak istiyor nede olsa. Avrupa Şampiyonası kapıda, sakatlığı sonrası sürekli oynayabileceği, kendiniden söz ettireceği yerde olmak ister. fenere gitse, orda 2563 ortasaha arasında düzenli oynayana kadar mehmet topuz gibi yok olur. Ama makul fiyata verceklerse, buyursun gelsin bize.

Yok telafuz edilen fiyatlar doğruysa eğer, ve oyuncu , fark etmiyor diyorsa, buyursun gitsin.
Nede olsa her sene baska bir yerli parliyor ligimizde, onu degil baskasini aliriz. Cok büyütülecek şeyler değil bunlar. Sirf Transfer çalımı atiyim veya taraftara şirin gözükeyim diye böyle fiyatların altına imza atılmaz

5 dkdir nobete bile yazan olmamis
kapattik dıransfer donemini galiba

Ben sayfasında göremedim.
French media reports revealed that the Galatasaray club is still adhering to the inclusion of Mustafa Mohamed, the striker of Zamalek.

Eurosport, the French version, said that there is strong competition between the Turkish Galata Saray and Saint-Etienne, France, in order to obtain the services of Mustafa Muhammad.

The site indicated that the Turkish club hopes to include the Egyptian striker, but the intervention of agents makes things very difficult.

It is worth noting that the French club Saint-Etienne is trying to end the deal in the coming period in installments, which is rejected by Zamalek.

Hani lan mustafa.
Luyindamayı ve cagneyi küstürmeyin bari eldeki kadro belli sakatlıklar olmazsa belki bir şey olur. Şampiyonluk şansı %15

Screenshot_20210127-114256_Chrome.webp
Kerem de olabilir onu yazmamışım

French media reports revealed that the Galatasaray club is still adhering to the inclusion of Mustafa Mohamed, the striker of Zamalek.

Eurosport, the French version, said that there is strong competition between the Turkish Galata Saray and Saint-Etienne, France, in order to obtain the services of Mustafa Muhammad.

The site indicated that the Turkish club hopes to include the Egyptian striker, but the intervention of agents makes things very difficult.

It is worth noting that the French club Saint-Etienne is trying to end the deal in the coming period in installments, which is rejected by Zamalek.

https://twitter.com/Eurosport_FR ?

Diagne gitmeliydi çoktan. Pandemi nedeniyle olmaz o iş. Muhammed gelemez Diagne gitmeden. Ya irfan alacaz ya malatyalı yusuf. 1 transfer olur ancak. Süre yetmez transferlere.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Belhanda her tarafı topçu olsa ne yazar

Geçiniz
Gerçek bir Galatasaraylı .Usta maçı izlemek istemiyorum bu belhanda yüzünden son günlerde artık gülüyorum pas hatalarına o kadar aciz ki ayaklarında güç yok toptan saklanıyor alınca en risksiz yere atiyor top kaybedince yalandan geri koşuyor ama mudahele yok yani adam tiyatrocu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugunle beraber pazartesiyi saysak 6 gun kaldi pazartesiyi saymazsak 5, bugunude saymazsak 4 gun kaldi. Yurtdisindan adam gelecekte covid testu olacak saglik testi olacak evraklar falan munmkunati yok bunlar yetistiremez

Demem o ki kim gelecekse yurtdisindan, bugun belli olup yarin falan gelmesi lazim. Yani bugun bitti haberi gelmesi lazim....

Irfan olabilitesi var çünkü başakşehir de ffp nedeniyle al sat dengesinde, devre arası odemedense sene sonu ödeme onlara daha çok yarar. Sezon sonu artıya geçip transferde kullanmak isterler. Muhammed Kulübü nakit para istiyor, bizim Ffp de 350 bin euro var. Biri gitmeden asla alamayız ki giden yok şu an.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt