Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorloth tavanı belli olan bir adam bir kere.premier lig görmüş o seviyeden onaylanmış bir adam aynı onyekuru gibi ama bu adam farklı.neredeyse diagne birlikte adamın zararı bize 10 milyon euro olacakSörlothun gelmeden xok mu muazzamdi.
finansal olarak 0 risk. Iyi degilse 3 mio cekmezsin biter
“Zamalek officials reached an agreement with the Turkish Galatasaray club to loan Mustafa Muhammad during the current Mercato for a season and a half for $ 2 million, with the right to buy the player for $ 3 million, according to the report.The player is scheduled to travel to Turkey tomorrow, Thursday, in order to transfer to his new team”
Bide latin hatunlarla bir çay içme şansimiz olsaydi keşke.Atam da Allah razı olsun. Latin alfabesine geçerek en doğru kararı vermiş.
Geldiğimiz nokta gerçekten içler acısı. Gerçekler suratıma tokat attı resmen. Vasat top tepici onyekuru ya yıldız kanat muamelesi çekiliyor. Acziyete bak .
Bu hanimefendi de yarin ucuyor
2+3 mio diyor
St Etiene istiyormuşNedemek istiyo
kulagına söyledi sanırımSt Etiene istiyormuş
Sana guvenip sovdum adama reisAdam bize gelmek istemiyor, ne diye zorluyorlar sektirsin gitsin o halde
St ettienne masadan kalkalı çok oldu. Kafasını alırUlan adam kısaca ben st etienne istiyorum diyor neyini anlamıyorsunuz. Zorla beni gs göndermek istiyorlar diyor kısaca