Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kritik cümle " Hakkimda çıkan haberler doğru değil" çıkan haberler ne.? Biz ile anlaştı . Yani bunu yalanlamış adam. Zaten St. Ettiene yi istedigini çoğu kaynak yazdı. Nasıl bir pollyanacilik içindesiniz beyler.

İşte benim takildigim kısım da bu bizle anlaştı haberi çıktı transferin son detayları görüsulüyordu (sözde)..bunun üzerine böyle açıklama yapması açıkçası bende olumsuz bir algı yarattı..

Hakdun Domaç: " İrfan Göksel başkana, size 4 yıl hizmet ettim, bırakın beni Galatasaray'a gideyim demiş, GS nin son teklifi 6.5M+Ömer Bayram"

o kadar yeteneksiz bir yönetim ki mısır gibi bir ligden oyuncu dahi alamıyorlar. Bu yönetim olduğu sürece bu transfer dönemleri hep böyle geçer

Ula görmüyor musunuz siz ya. Takımın istediği şartlar sağlanmışken diyor adam. Demek ki ordan 2-3 talep daha geldi anlaştıktan sonra. Biraz daha para koparmaya çalışıyorlar demek ki. Olay bu kadar basit

Oyuncu bize gelmek istemiyorsa bu kadar kovalamazdık hatta Gurrpegi'ye göre oyuncu ile çoktan anlaşmışız.

gtsevgisi kapıyı kapatmış dışarda kaldık twitte
bir şeyler yazmıyor mu vip'lere

EsvlwhbXEAAGTog

6.5 mu ..................................

Bu arabulucu menejerlere el altından verin 1 milyon dolar sussunlar.

Gina geldi lan artık.

Mısır'da bizden bitermiş, ne kadar komisyoncu varmış bunlarda.

Adamlar ayda yılda bir oyuncu satacak, herkes pay istiyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Oyuncu bize gelmek istemiyorsa bizimkiler niye bu transfer icin bu kadar ugras versin? Saint Etienne’in yoneticisi ve Manu hakli galiba arada cok araci var.

yöneticilerimizin apo albayrak ve mustafa cengiz olduğunu unutmayalım. adamın haberi bile olmayabilir. bu yönetimden her türlü kepazelik beklenir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eskiden Sneijder ve Falcao gibi dünyaca ünlü adamlar için günlerce uğraşıyorduk. Şimdi Afrika’dan adını yeni öğrendiğimiz adamla uğraşıyoruz kaç gündür.

Mostafa Mohammed: "Benim hakkımda söylenenler doğru değil. Bazı insanların ben isteklerimi gerçekleştirirken yolumu kesmesini anlayamıyorum, Zamalek’in tüm taleplerini de karşılamışken!

Fransa kulübüyle aralarında anlaşmazlık çıktığını okumuştuk

Kritik cümle " Hakkimda çıkan haberler doğru değil" çıkan haberler ne.? Biz ile anlaştı . Yani bunu yalanlamış adam. Zaten St. Ettiene yi istedigini çoğu kaynak yazdı. Nasıl bir pollyanacilik içindesiniz beyler.
Bizi istemediğine dair 10 milyonluk sayfalar haber yaptı kendi ülkesinde. Bunlar yalan diyor olamaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt