Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1611756098212.webp

başkolpacı

Beyler şu mesaja hazır olun.

Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yaptığımız çalışmalar ve hocamızla karşılıklı görüşerek FFP kuralları neticesinde alabileceğimiz cezai müeyyideleri de düşünerek ara transfer dönemini kapattık.

Ben de öyle anladım dostum. Oyuncu St ettien istiyor, klüp bize sattı. Zaten St. Ettien ile büyük mevzu yapmışlardı. Mostafa da buna isyan ediyor. Hayalim dediği de Fransa ligi galiba.
Böyle bi durumu bizim yönetime dememismi bu tirrek? Dediyse bizim yönetim niye hala ugrasiyo? Demediyse niye demedi hain insan

Arkadaşlar adam biz ile anlaştı ve yarın İstanbul'a gelecek haberleri üzerine yalanlama yaptı. Üstelik oyuncu ile direk ilişkili 2 gazeteci dün mohamed fransaya gitmek istiyor diye yazmisti. Zamalek ve ST ettien mevzu yaptı biliyorsunuz. Zamalek ye yemin etti satmayacagim diye yoksa çoktan maça bile çıkmıştı adam Fransa da. Buna isyan ediyor adam net. Sıkıntı valla.:(

Ali Yavuzu verdik Diagnede giderse yine forvetsiz kaliyoruz Mohamed yatti gibi gecmis olsun.

Galatasaray'da kiralık oyuncu olmak istemeyen Mostafa, Saint-Etienne'e bonservisiyle birlikte gitmek istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt