- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.353
- 5.998
başkolpacı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yaptığımız çalışmalar ve hocamızla karşılıklı görüşerek FFP kuralları neticesinde alabileceğimiz cezai müeyyideleri de düşünerek ara transfer dönemini kapattık.
Böyle bi durumu bizim yönetime dememismi bu tirrek? Dediyse bizim yönetim niye hala ugrasiyo? Demediyse niye demedi hain insanBen de öyle anladım dostum. Oyuncu St ettien istiyor, klüp bize sattı. Zaten St. Ettien ile büyük mevzu yapmışlardı. Mostafa da buna isyan ediyor. Hayalim dediği de Fransa ligi galiba.
Adam bize gelmek istemiyor, ne diye zorluyorlar sektirsin gitsin o halde
Polyannacılığa devam koçum size mutlu hayallerne diyon olm sen bos bos konusuyon
geyiği kesin
YUSUF NSHİMİDYE transferi ne oldu ?
Eskiden Sneijder ve Falcao gibi dünyaca ünlü adamlar için günlerce uğraşıyorduk. Şimdi Afrika’dan adını yeni öğrendiğimiz adamla uğraşıyoruz kaç gündür.
...raporladım umarım kuş cennetinde keyfin pek olur
Hakdunnnnnnn DomallllHakdun Domaç: " İrfan Göksel başkana, size 4 yıl hizmet ettim, bırakın beni Galatasaray'a gideyim demiş, GS nin son teklifi 6.5M+Ömer Bayram"