Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.113
- 39.436
- 3.993
İrfan fenere gitmesin başka en ufak beklentim yok bu lanet yönetimden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bok gibi lafmışBenim bir lafim vardir ne kuzey afrikali ne arap futbolcu almayacaksin.Hepsi sorunlu.
Mısır İngiliz sömürgesi yalnız.her mısırlı ve arabın hayalidir fransada yaşamak oralar sömürge hep
Adamlar aradan çekildi zaten bina baskınına gerek yok. Sanırım Ettiene Zamalek'in tavrından dolayı aradan çekildiği için Moh rahatsız. Adam oraya gitmek istiyordu ama şimdi tek ihtimal biz kaldık ve bize gelse bile isteyerek gelmeyecek. Nasıl olur bilemiyorum? Ama geldiğinde bir iki hafta kafası Fransa'da kalır. İlk fırsatta da "Satın beni!" diyebilir. Ama iyi oynayıp 6 ay sonra iyi paraya satsak Ettiene'e ben yine de olumlu bulurum.
Akilli adamin hali baska oluyorMisir Basini bizim Turk medyasindan daha kolpaci, bunu da ogrenmis olduk. Saat basi baska haber yapiyorlar, surekli bir birine zit.
En iyisi resmi aciklamayi beklemek. Zaten eger Diagne yolcuysa yerine kesinlikle bir forvet geliyordur demek.
Almayin su danayi. Misirda bi yerlerine kum girsin
Musap adamın ofansif istatistikleri hiç de öyle bizi taşıyacak seviyede değil gssözlükte biri çok güzel toplamıştı onları. açıkça ondan sonra adama uzağım çünkü zararı fazla olacak gibi bize finansal olarak.