Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan fenere gitmesin başka en ufak beklentim yok bu lanet yönetimden.

Oyuncu mu gelmek istemiyor yoksa kulubu ile mi anlasamadik, anlamadim gitti. Daha demin Mostafa’nin bizimkiler ile skype’den gorustugunu yazmislardi. Bir diger gazeteci ise Mostafa’nin bugun antrenmana katilmadigini, Zamalek ve Galatasaray’in anlasmasini bekledigini yazdi.

Bizden bir tane muhabir bile bilgi alamiyor.

FLAŞ | Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Mostafa Mohamed'den açıklama! "Benim hakkımda söylenenler doğru değil. Neden bazı insanlar benim hayallerimin önünde duruyor bilmiyorum, özellikle de Zamalek kulübünün istediği bütün şartlar karşılanmışken..."

adam fransa diye ağlıyor bırakın şu arabın peşini

Misir Basini bizim Turk medyasindan daha kolpaci, bunu da ogrenmis olduk. Saat basi baska haber yapiyorlar, surekli bir birine zit.

En iyisi resmi aciklamayi beklemek. Zaten eger Diagne yolcuysa yerine kesinlikle bir forvet geliyordur demek.

Celladına aşık derler ya işte Arap’lar böyle bir millet. Muhammed orayı mı istiyor yoksa bizi mi bilmiyorum. Ama acayip koyun bir millet bunlar.

Adamlar aradan çekildi zaten bina baskınına gerek yok. Sanırım Ettiene Zamalek'in tavrından dolayı aradan çekildiği için Moh rahatsız. Adam oraya gitmek istiyordu ama şimdi tek ihtimal biz kaldık ve bize gelse bile isteyerek gelmeyecek. Nasıl olur bilemiyorum? Ama geldiğinde bir iki hafta kafası Fransa'da kalır. İlk fırsatta da "Satın beni!" diyebilir. Ama iyi oynayıp 6 ay sonra iyi paraya satsak Ettiene'e ben yine de olumlu bulurum.

Şöyle dusun bize gelmek istemeyip st tiene gitmek istiyorsa kesinlikle para degil kariyer dusunuyor demektir. Fransani suan dusmeye oynayan kulubunden cok daha yuksek oyuncu maaslarimiz orda yuzde 50 zaten vergiye gidiyor.
Tutup kulağından getirsinler bence

Misir Basini bizim Turk medyasindan daha kolpaci, bunu da ogrenmis olduk. Saat basi baska haber yapiyorlar, surekli bir birine zit.

En iyisi resmi aciklamayi beklemek. Zaten eger Diagne yolcuysa yerine kesinlikle bir forvet geliyordur demek.
Akilli adamin hali baska oluyor

Ula her seferinde önce oyuncuyla anlaşan kulüp yöneticilerimiz şimdi mi önce kulubuyke anlaştı. Ben buna inanmıyorum.

Bunlar farklı kültürden. Yazılanı bize göre yorumlamamak lazım.
Kendi alacağı maaşı arttırmaya çalışıyordur.....

Musap adamın ofansif istatistikleri hiç de öyle bizi taşıyacak seviyede değil gssözlükte biri çok güzel toplamıştı onları. açıkça ondan sonra adama uzağım çünkü zararı fazla olacak gibi bize finansal olarak.

Belhanda, Tarık ve Diagne kadar finansal zarar veremez. Şunu yazmaz bir insan ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt