Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan ve Patoyu almak için Çin'e dubaiye gidip eli boş döndükten sonra televizyona pato çok iyi bir insan çok iyi ağırladı bizi görüştük konuştuk geldik buradan serum yemeye gidiyorum hastaneye diyen adamdan ne transferi beklenir

Olayı kendimce çözdüm. Olay şu: Bu Zamalek yönetimi atanmış bir yönetim. Oyuncu için peşin talep etmelerinin sebebi parayı cukkalayıp kaçacaklar zaten. Bizim sorunumuz ödeme planında çok net belli. Seneye ödeme yapmak istiyoruz dediysek orda sıkıntı çıkıyordur çünkü bu atanmış yönetimin ne kadar daha kalacağı belli olmaz. Adamların derdi para çok net belli. O yüzden her gelenden nakit istiyorlar.

Belhanda, Tarık ve Diagne kadar finansal zarar veremez. Şunu yazmaz bir insan ya.
biz burada belhanda ve diagnenin maliyetini eleştirdiğimizde. Modern 10 numara geldi,sevilla istiyor ya nolacaktı diye maliyeti.Diagne gol kralı forvet ve arabistana katara satılacak az destek olun diyordunuz. aynı hataları yapmanın anlamı ne bu adam diagneden fersah fersah üstün bir adam değil.şu alış verişe girmek aptallıktır.

Biz bu tweetten nasıl bize gelmek istemiyor anlamını çıkarttık onu anlamadım. Adam kulübüne isyan etmiş salın da gideyim amma çok şey istiyorsunuz, size verebileceğim başka bir şey kalmadı, elimden gelen her şeyi yaptım sizin için demiş olamaz mı?

Bugün şartlar değişti. Gündüz alamadık Mohamed'i geceye bağlarız merak etmeyin.

Önemli olan yarınki İrfan görüşmesi. Oradan çıkacak olumlu veya olumsuz duruma göre transferler şekillenecek.

Muhammet beni bırakın gideyim yönünde bir açıklama yaptı. Oyuncu bize gelmek istemese zaten bu kadar uğraşılmazdı. Kuluple de dün anlaşma sağlandı. Aradaki alıcılar halledilmeye çalışılıyor diye düşünüyorum, oyuncunun tepkiside bu kişilere. Fransa transferi bu yüzden yattığı için yine aynısını yaşamak istemiyor olmalı. Ben kap'ın cuma günü geleceğini düşünüyorum.
Saol dede bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz yarın İrfan için görüşme olacak mı?

Trabzonlu bir menajer abimiz Emre Akbaba Trabzonspor flörtü var dedi...

gelmiş,hayırli olsun

1611757493436.webp

bu yönetim diagneyi satar son güne kadar mustafanın peşinde koşup beceremez takım forvetsiz kalır

Valla beyler yok gala sevgisi yok bilmem ne demiş bunun onemi yok.Sadece 2 günde çıkan yoğun ve güvenilir haberleri birleştirin mohamedin twitiyle. Çıkan sonuç biz klüp ile anlaştık. Oyuncu Fransa'ya gitmek istiyor. Ve sorun devam ediyor. Gerisi boş kim ne derse desin. Dün akşam klüp mohamed ile toplantı yaptı ikna etmek için hatırlayın bu haberi. Demek ki ikna olmamış. Benim tahminim oyuncuyu çok isteyen st. Ettien adamı ayartmis. Diren diyorlar. Biz bir şekilde yolu bulacağız. Zamalek oyuncuyu satmak zorunda .9 aydır para ödemesi yapmıyorlarmis. Büyük ihtimal son gün el mecbur büyük konuşmalarına rağmen ST.etteine satacaklar mohamedi. Bu hikaye de yanan biz olduk.

Gidin Norwec, Danimarka liglerinden 2-3 genc oyuncu alin ve arkaniza yaslanin. Irfanmis Mostafaymis bunlar pahali hikayeler.

Fransa olayı olsa bu mesajı yaklaşık 1 hafta önce atardı onlarla mevzu o zaman kapanmıştı çünkü. Şimdi bizle anlaştı her şey bitti derken kulübü ekstra yeni bir istekle geldi yada ödeme planında yine sorun çıkardı oyuncuda buna kızdı bence. Fransa kulübüyle ilgili bir durum olsaydı bu durum çok daha önceden atardı bu mesajı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt