Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.614
- 11.471
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyoruz Fatihsaraylilari.
Tv8i boykot ediyoruz rtaş en büyük gelişme oSelamlar öncelikle. İşimden ötürü takip edemiyorum forumu çok son zamanlarda olan transfer gelişmelerini özetleyebilecek bir renktaş var mı? Hayırlı forumlar.
Ingiltere'den gelince 5 gun karantina sureci yok muHala cevap gelmediyse Yedlin’de bize gelmek istemiyo demek geçmiş olsun
Irfan için yarın tekrar görüşme olacak. Kendi fikrimi paylaşmam gerekirse başakşehir diğer teklifleride görmek, piyasayı kızıştırmak için biraz ağırdan alıyor. Bizim teklifimiz 5 m euronun üzerine çıkmayacak, bu tutarları kabul ederlerse bu transfer olur, etmezlerse transfer yatar. Yarin işin rengi belli olur.Saol dede bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz yarın İrfan için görüşme olacak mı?
Halil de İngiltere’den gelmedi miIngiltere'den gelince 5 gun karantina sureci yok mu
Gelince 5 gun beklemesi gerekiyorsa vakit doldu zaten
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rezervasyon yapıldı ama iniş saati henüz belli değil.Mustafa irfan salih bakasetas yedlin istanbula indi mi
Ali yavuz kap gelirAki Kapi kim forvet mi?
Hollanda'dan geldi haberlere goreHalil de İngiltere’den gelmedi mi
Bunlar halıya oturuyor ne mimarı abiBu mohamedin berberi yokmu yada evini döşettiği mimar
bunlardan alıcaksın esas haberi
Baskan demedi mi: Butun transferler hocamizin onayi alindiktan sonra yapildi diye? Bu yonetim simdi cikip hocadan onay almadan yapacak sana gore oyle mi? Tamam canim.Firsatçiliari da biliriz
Bu ara yönetim öyle bir sey yaparsa hocanin istemedigi seyi yapmis olurlar bilmis ol
Ekli dosyayı görüntüle 110490

Renktaş bahsettikleri onay şu : Hocam kimseyi alamadık Diagne’yi alıyoruz istiyor musunuz?Baskan demedi mi: Butun transferler hocamizin onayi alindiktan sonra yapildi diye? Bu yonetim simdi cikip hocadan onay almadan yapacak sana gore oyle mi? Tamam canim.