Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekran Alıntısı.webp

:asd:

Saol dede bizi aydınlattığın için teşekkür ederiz yarın İrfan için görüşme olacak mı?
Irfan için yarın tekrar görüşme olacak. Kendi fikrimi paylaşmam gerekirse başakşehir diğer teklifleride görmek, piyasayı kızıştırmak için biraz ağırdan alıyor. Bizim teklifimiz 5 m euronun üzerine çıkmayacak, bu tutarları kabul ederlerse bu transfer olur, etmezlerse transfer yatar. Yarin işin rengi belli olur.

Irkci diyecekseniz ama arap almayin su takima artik ya.

Bu mohamedin berberi yokmu yada evini döşettiği mimar

bunlardan alıcaksın esas haberi

Fener oyuncuyu irlanda üzerinden getirdi sanki. Biz de o yolu yapariz

Bizim yönetim oyuncuyla anlaşıp kulübüyle öyle masaya oturuyor zaten tutturmuşlar adam Fransa istiyor da Fransa istiyor diye her sayfaya ikişer üçer tane olumsuz yorum yazınca mutlu mu oluyorsunuz bilmiyorum ama dışarıdan gel de bana söv diyen biri olarak gözüküyorsunuz. Giriş yapmayacam yapmayacam dedim tutamadım yani kuş musunuz nesiniz anlamadım ki. Gs sözlükte de var era1p diye biri bir o bir de buradaki birkaç şahıs şahıs illallah ettirdi harbiden.

Berk Göl

@Berkgol_

·
6d

Mohamed'in Galatasaray'a gelmekle ilgili bir problemi yok. St Etienne temasları sonlanalı çok oluyor. Mohamed'in Etienne'e gitmek için Galatasaray'a gelmek istememesi gibi bir durum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt