Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu ne gece fransızlardan teklif geldi falan. Adamlar Fransızları görse tekme tokat dalacak hale gelmişler. Fax makinesinden bile numarasını engellemişlerdir adamların :D

Mohamed bir bize bir Fransa’ya gidip geliyor bugün belli olur. Yedlin de geliyor gibi. Şimdilik bu durum
Sağolasın renktaşım bilgilendirme için.

-İrfan
-Muhammed
-Yedlin gelecek

-Diagne gidicek. Becerebilirlerse bizimkiler!

Teşekkür ediyorum. Sağolasın renktaş bilgilendirme için.

Tv8i boykot ediyoruz rtaş en büyük gelişme o

katılmak istermisin

Hocam açıkçası tv8 zaten hiç izlemiyorum. :)

Gelmiş geçmiş en büyük duyumcumuz Ahmet Denizci’den de hiç ses seda yok.

Gedson haberleride kesildi anında tamda ümitlenmişken

kaanla gedson nerde şerefsiz herif @nicoshira

yalnız şöyle bi kıllandım ,dün irfan yatış haberi geldi anında gedson haberi çıktı tamam irfanı almayın gedsonu alın dedik hem irfan olmadı hemde gedsondan haber yok

mohamed yatış haberi geliyo x biri ortaya atılıyo hemen tamam bu gelsin diyoruz nr mohamed geliyo nede öteki ismi geçen

böyle böyle bizi oyalayıp transferler yapılmayacak galiba

Berk Göl
@Berkgol_

·
6d

Mohamed'in Galatasaray'a gelmekle ilgili bir problemi yok. St Etienne temasları sonlanalı çok oluyor. Mohamed'in Etienne'e gitmek için Galatasaray'a gelmek istememesi gibi bir durum yok.
1611758500384.webp

Baskan demedi mi: Butun transferler hocamizin onayi alindiktan sonra yapildi diye? Bu yonetim simdi cikip hocadan onay almadan yapacak sana gore oyle mi? Tamam canim.
Alper sende böyle dersen işimiz var kardeşim.2 sene önce bu günlerde neler oldu hatırla.Kimseyi alamayıp son 2-3 gün diagne için evet demek zorunda bırakmadılar mı hocayı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt